+385 42 200 550

Heliocare 360° Invisible Spray SPF50+

35,18 € (265,06 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C023308
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Pakiranje: 200ml

Zaštita od sunca za tijelo za razdoblje intenzivnog sunčevog zračenja 

 

Prozirna foto-zaštita u formatu spreja koja omogućuje fino kontinuirano prskanje proizvoda bez naknadnog razmazivanja te ugodnu i učinkovitu zaštitu kože tijela, čak i na mokroj koži, zahvaljujući svojoj formuli WET SKIN. Nevidljiv, osvježavajući, hipoalergenski završni sloj, brzo se upija i otporan je na vodu i pijesak, što ga čini savršenim za aktivnosti na otvorenom.

Udovoljava najvišim standardima foto-zaštite. S Fernblock® +, specifičnim filterima, aktivnim sastojcima za obnavljanje i antioksidantima, štiti od 4 vrste zračenja (UVB, UVA, vidljivo i infracrveno) te neutralizira i popravlja oštećenja od sunca. 

Svi tipovi kože, posebno se preporuča za osjetljivu kožu.

Testiran pod dermatološkom kontrolom. Hipoalergenski proizvod. Vodootporan. Otporan na pijesak. Učinkovit i na mokroj koži.

Način primjene: Samo za vanjsku upotrebu. Protresti prije upotrebe. Nanijeti ravnomjerno i obilno prije izlaganja suncu. Ponoviti više puta tijekom dana te nakon plivanja ili znojenja. Ne špricati direktno u lice i izbjegavati direktan kontakt s očima. 

Upozorenje: Posuda je pod tlakom i može puknuti ako se zagrije. Zaštitite proizvod od sunčeve svjetlosti i ne izlažite ga temperaturama iznad 50ºC. Nemojte probijati ili paliti, čak ni nakon upotrebe. Ne prskajte kod otvorenog plamena ili drugog izvora topline. Držati podalje od vrućine, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i bilo kojeg drugog izvora paljenja. Zabranjeno pušenje. Čuvati izvan dohvata djece. Nemojte čuvati ili koristiti proizvod na temperaturi ispod 10°C. IZUZETNO ZAPALJIVI AEROSOL. Nemojte koristiti proizvod ako je sigurnosna brtva slomljena.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci

stabilna kombinacija filtera za sunčanje, Fernblock® +, glikozilaza, OTZ 10, Physavie

Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi