+385 42 200 550

ISOMAR Dekongestivne bočice - za odčepljivanje nosa

7,98 € (60,13 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C023986
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Pakiranje: 20 bočica po 5ml

ISOMAR Dekongestivne bočice sadrže hipertoničnu otopinu na bazi čiste morske vode s prirodnim dekongestivnim djelovanjem na nazalno tkivo nosa. Hipertonična morska voda osmozom oslobađa nos od viška sluzi; ne stvara naviku, ne oštećuje tkivo.

ISOMAR Dekongestivne bočice prikladne su za alergije općenito, kao i za one uzrokovane peludom.

Preporuča se za primjenu kod djece starije od 6 mjeseci, odraslih i trudnica.

ISOMAR dekongestivne bočice pogodne su za: 

  • ovlaživanje i poboljšanje drenaže nosne sluznice, smanjenje otoka na gornjem dišnom putu;
  • uklanjanje ustajale sluzi iz prirodnih prolaza kod prehlade i alergijskog rinitisa;
  • ublažavanje simptoma u bolesnika pogođenih sinusitisom i rino-sinusitisom;
  • temeljito čišćenje nazalnih šupljina uklanjanjem peludi, prašine i smoga.

ISOMAR dekongestivne bočice također se preporučuju za poboljšanje prohodnosti nazalnih prolaza, obnavljanje cilijarne pokretljivosti i u terapiji aerosolima za ovlaživanje gornjih putova.

Koristite do najviše 3 puta dnevno i ne duže od 2 tjedna. Dugotrajna uporaba može uzrokovati isušivanje nosne sluznice. Nemojte prekoračiti preporučenu dozu.

Nemojte koristiti ISOMAR Dekongestivne bočice kod dojenčadi mlađe od 6 mjeseci. Nemojte koristiti u slučaju krvarenja iz nosa.

Način primjene: Otvorite zatvorenu bočicu okretanjem poklopca. Stavite bočicu s jednom dozom u nosnice bebe koja leži. Pritisnite bočicu dok ne istisnete željenu količinu.

Za dijete koje samostalno koristi ISOMAR Dekongestivne bočice i za odrasle, bočicu je potrebno staviti u nosnice, pritisnuti je, s glavom prema gore udišući i zatvarajući drugu nosnicu prstom.

ZA AEROSOLNU TERAPIJU: ulijte tekućinu u uređaj za terapiju aerosolom, slijedeći upute za uporabu navedene na uređaju.

Sterilna otopina nije prikladna za injekcije. Čuvajte na suhom mjestu, daleko od izvora topline na maksimalnoj temperaturi od 25 °C. Nemojte koristiti istodobno s drugim sredstvima za lokalnu primjenu. Nemojte koristiti istu bočicu s jednom dozom za higijenu nosa i za aerosolnu terapiju. Nemojte miješati s drugim otopinama. Držite bočicu izvan dohvata djece. Nakon otvaranja bočica se mora odmah upotrijebiti i zbrinuti nakon uporabe. Ako je bočica oštećena , funkcionalne značajke proizvoda mogu se promijeniti Ne koristiti nakon isteka roka valjanosti. Ne ostavljajte prazne bočice u okolišu. Tijekom aerosolne terapije preporučujemo naizmjenično korištenje ISOMAR Dekongestivne bočice s farmakološkim tretmanima. U nekim slučajevima proizvod može imati blago nadražujuće djelovanje.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci

Hipertonična je otopina na bazi čiste morske vode iz regije Cinque Terre (Ligurija, Italija) s koncentracijom soli od 3%

Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi