Početna Novosti EUCERIN HYALURON-FILLER VITAMIN C BOOSTER ZA SVJEŽ I BLISTAV IZGLED KOŽE

EUCERIN HYALURON-FILLER VITAMIN C BOOSTER ZA SVJEŽ I BLISTAV IZGLED KOŽE

Datum objave:

Vitamin C, poznat i kao askorbinska kiselina i L-askorbinska kiselina važan je nutrijent za zdravlje kože i cjelokupnog organizma. Podržava obnavljanje tkiva, osnažuje imunološki sustav i neophodan je za mnoge enzimske procese u tijelu koji nas održavaju zdravima. Prijeko je potreban za proizvodnju kolagena u stanicama kože, pomaže u održavanju strukture te odgađa vidljive znakove starenja. Brojne benefite vitamina C za kožu prepoznala je beauty industrija te on sve više postaje ključni sastojak proizvoda za njegu kože.

 

 

 

VITAMIN C KAO ANTIOKSIDANS

Sunce, zagađenje, pušenje i različiti načini življenja uzrokuju otpuštanje slobodnih radikala. Tijelo koristi antioksidanse za neutralizaciju potencijalno štetnih slobodnih radikala, ali kada postoji neravnoteža između stvaranja slobodnih radikala i sposobnosti tijela da ih neutralizira, slobodni radikali počinju oštećivati stanične membrane, bjelančevine i DNK u procesu koji se naziva oksidativni stres. Dokazano je kako vitamin C pomaže u neutralizaciji slobodnih radikala u tijelu, sprječava preuranjeno starenje kože te odgađa vidljive znakove biološkog starenja kože kao što su sitne linije i bore. Zbog oksidativnog stresa koža izgleda sivo i umorno, a vitamin C joj pomaže održati mladolik i svjež izgled.

 

#BOOSTUPYOURSKIN

Novost iz Eucerina - Hyaluron-Filler Vitamin C booster – s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C za sve tipove kože jača i zaglađuje kožu istovremeno ispunjavajući bore. Brzo upijajući anti-age serum pruža koži svjež i blistav izgled u samo 7 dana. Formula je dodatno obogaćena nisko molekularnom hijaluronskom kiselinom i licochalconom A te je dokazano pogodna za sve tipove kože i svaku dob.

 

KOMBINACIJA MOĆNIH SASTOJAKA ZA BRZE REZULTATE:

 

VITAMIN C

Vitamin C ključ je za sintezu kolagena u stanicama kože te pomaže zaštititi kožu od oštećenja uzrokovanih slobodnim radikalima. Također je učinkovit sastojak u njezi kože gdje jača i štiti epidermu, ostavljajući kožu blistavom i svježom. Eucerin® koristi L-askorbinsku kiselinu u Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C boosteru koja je aktivnija i šire istraživana od drugih te dokazana kao učinkovit sastojak za njegu kože.

 

HIJALURONSKA KISELINA

Hijaluronska kiselina se prirodno proizvodi u stanicama kože. Jedna od njenih glavnih funkcija je zadržavanje vlage. Kako starimo, koža gubi prirodnu sposobnost proizvodnje hijaluronske kiseline. Nisko molekularna hijaluronska kiselina ispunjava i zaglađuje bore iznutra, tj. u sloju epiderme, dok visoko molekularna hijaluronska kiselina zaglađuje manje bore na površini kože – odmah po nanošenju!

 

LICOCHALCON A

Licochalcon A, snažan protuupalni sastojak s antioksidativnim svojstvima, djeluje zajedno s vitaminom C te pomaže u neutraliziranju slobodnih radikala koje uzrokuje visoko energetski vidljiva svjetlost HEVIS. Kada ga se nanese na iziritiranu kožu, licochalcon A u kratkom roku smanjuje crvenilo i upalne procese.

 

OSLOBODITE SNAGU 10% ČISTOG I SVJEŽE AKTIVIRANOG VITAMINA C

 

SVJEŽE AKTIVIRAN

Čisti vitamin C razgrađuje se kada je izložen kisiku te je najučinkovitiji svježe aktiviran. Inovativno Eucerin® pakiranje otpušta vitamin C u prahu jednostavnim pritiskom gumba. Vitamin C svježe je aktiviran prilikom prve primjene i svoju snagu otpušta trenutno.

 

DOKAZANI ANTIOKSIDANT

Neutralizirajte slobodne radikale s 10% čistog, svježe aktiviranog vitamina C. Samo jedna aplikacija sadrži 200 puta više vitamina C nego jedna naranča!

 

IDEALNA KONCENTRACIJA

Da bi došlo do promjene u stanicama kože, istraživanja su pokazala kako preparat treba sadržavati najmanje 8% vitamina C. Formulacije s preko 20% nisu učinkovitije i mogu izazvati iritaciju. Eucerin® Hyaluron-Filler Booster sadrži 10% čistog vitamina C za postizanje rezultata uz dobru podnošljivost na koži.

 

BRZI REZULTATI

Inovativan Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C Booster osnažuje kožu i učinkovito ispunjava bore. Koža je

zaglađenija i snažnija u samo 7 dana, uz poboljšanje rezultata uslijed redovite primjene.

 

CILJANA PRIMJENA

Jedinstvena kombinacija sastojaka u Eucerin® Hyaluron-Filler vitamin C boosteru omogućuje koži jednostavnu

apsorpciju.

 

ZAGLAĐENA, SVJEŽA I BLISTAVA KOŽA U SAMO 5 KORAKA

 

1. Skinite zaštitnu aluminijsku foliju s vrha pakiranja, ali ostavite poklopac zatvoren

2. Pritisnite gumb za aktivaciju 2-3 puta kako biste otpustili vitamin C u emulziju

3. Protresite ambalažu najmanje 10 sekundi kako bi se aktivirao vitamin C

4. Uklonite poklopac okretanjem

5. Okrenite ambalažu prema dolje i pritisnite gumb za potisak te nanesite proizvod na lice

 

Eucerin® Hyaluron-Filler Vitamin C booster

• Anti-age serum

• S 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C

• Jača kožu i ispunjava bore

• Zaglađena, svježa i blistava koža u 7 dana

• Formula je najučinkovitija 21 dan

• Nekomedogena formula

• Pogodna baza za makeup

• Nježan i ugodan miris

• Za sve tipove

Povratak na listu članaka