+385 42 200 550

Medex BIO Gelée Royale forte, 1500mg matične mliječi

27,28 € (205,54 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C013518
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

ampule, 10 x 9ml

Medex Bio forte Gelee Royale matična mliječ u ampulama je namijenjena odraslim osobama koje su vrlo aktivne i žive pod stresom. 

Svi sastojci su iz organskog uzgoja, jer sadrže ekološki dobivenu matičnu mliječ 1.500mg i vitamina C od organski uzgojene Acerole otopljenog u agava sirupu iz ekološke proizvodnje. 

Način primjene: Preporučena dnevna doza je sadržaj jednu ampule. Uzmite ampulu prije doručka, samu ili razrijeđenu s vodom. 
Preporučljivo je konzumacija najmanje 90 dana i nakon dva tjedna pauze za oživljavanje potrošnje. Lagano začinjen okus i talog na dnu boce su posljedica prirodnih svojstava sastojaka. Protresite prije uporabe!

Matična mliječ ili Gelee Royale je najdragocjeniji dar košnice. U starom Egiptu, matična mliječ se već koristi od strane faraona, koji su ga nazivali "hrana bogova", ali danas znamo da je njegova izuzetnost temelji na sadržaju jedinstvene nezasićene masne kiseline 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kiselina), koja se u prirodi ne može pronaći nigdje drugdje. Sadržaj 10 HDA je važna mjera kvalitete matične mliječi, pa smo Medexu svoju vrijednost u standardiziranih proizvoda i osigurati njihovu dosljednu kvalitetu.

Agave sirup se odlikuje niskim glikemijskim indeksom (GI) i postaje sve cijenjenija hrana. Nadalje, kvalitetu proizvoda pružaju vitamin C, koji ima važnu ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava, te standardizirani sadržaj 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kiseline) u matičnoj mliječi. 10 HDA je nezasićena masna kiselina koja se prirodno nalazi nigdje drugdje nego u matičnoj mliječi, te je važna mjera kvalitete matične mliječi. Pažljivo odabrani sastojci su pohranjeni u boce koje omogućuju izravnu uporabu, točno doziranje i, za razliku od plastične ambalaže, za održavanje kvaliteta proizvoda.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi