+385 42 200 550

Skeyndor POWER HYALURONIC ultra booster

43,06 € (324,44 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C014836
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Od raka dojke u svijetu boluje 2,2 milijuna žena i to je ujedno vodeći uzrok smrti kod žena. Sa željom da doprinese u podizanju svijesti o bolesti i važnosti preventivnih pregleda, na globalnoj razini Skeyndor je lansirao limitiranu ediciju Power hyaluronic boostera(30ml), u specijalnom pakiranju, te će za svaku prodanu jedinicu donirati sredstva u BIG(The Breast International Group), Međunarodnu organizaciju koja prikuplja sredstva za istraživanja u liječenju raka dojke.

U Hrvatskoj ćemo od svakog prodanog Power hyaluronic boostera limitirane edicije donirati 5 EUR u Udrugu Marra Altrui koja je osnovana s ciljem pružanja edukativne, humanitarne, medicinsko-estetske potpore ženama tijekom i nakon kemoterapija.

 

KUPNJOM NAVEDENOG PROIZVODA SVATKO MOŽE DATI SVOJ DOPRINOS!

 

  • 30ml

Namijenjen svim tipovima kože

Boosteri se koriste kako bi poboljšali cjelokupno stanje kože i pojačali aktivnost ostalih proizvoda, imaju veću koncentraciju aktivnih sastojaka te doprinose cjelokupnom zdravlju kože, djelujući na njezinu otpornost i osiguravajući odgovarajuću razinu hidratacije.

Masnijem tipu kože ponekad će odgovarati i booster korišten zasebno, dok ga se kod suhih tipova kože savjetuje koristiti u kombinaciji s dnevnim ili noćnim kremama.

Daje 24 satnu kontinuiranu hidrataciju. Poboljšava izgled bora nastalih zbog dehidracije. Potiče učinkovitost dnevnih hidratantnih krema.

 

POWER HYALURONIC

Linija POWER HYALURONIC je kreirana korištenjem fragmenata hijaluronske kiseline niske i visoke molekularne mase kako bi dubinski hidratizirala kožu, ali i zaštitila od prebrzog gubitka vode koji se javlja zbog utjecaja vanjskih agresivnih čimbenika. PODATNIJA KOŽA, HIDRATIZIRANA NA ISPRAVAN NAČIN, SMANJENIH BORA.

Način primjene: Nakon uobičajenog čišćenja lica, nanijeti malu količinu proizvoda na lice i vrat, te nježno umasirati. Izbjegavati oči i sluznicu.

Sastojci: hijaluronska kiselina (1%), ksilitol i njegovi derivati.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi