+385 42 200 550
  • AKCIJA

Eucerin Oil Control Dry Touch gel-krema SPF50+

20,04 € (150,99 kn)
*najniža cijena u prethodnih 30 dana: 28,63 € (215,71 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C016461
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Pakiranje: 50ml

Pouzdana krema za zaštitu od sunca za lice za masnu kožu sklonu aknama s učinkom protiv sjaja do 12 sati.

 

  • Vrlo visoka zaštita od sunca za lice
  • Napredna spektralna tehnologija: UVA/UVB zaštita i zaštita od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS)
  • Za masnu kožu i kožu sklonu aknama

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi visok do vrlo visoki faktor UVA/UVB zaštite i zaštitu od visokoenergetske vidljive svjetlosti (HEVIS). Krema za sunčanje podržava vlastiti mehanizam obavljanja DNA kože i uključuje tehnologiju kontrole mašćenja koja regulira sebum.

UV svjetlost je glavni uzrok oštećenja kože uzrokovanog suncem, no visokoenergetski vidljiva svjetlost (HEVIS) također može potaknuti slobodne radikale koji uzrokuju daljnje naprezanje na koži. 

Eucerin Sun Oil Control gel-krema SPF50+ je svakodnevna krema za zaštitu od sunca za masnu i aknama sklonu kožu. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtereza visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću. Krema za zaštitu od sunca također uključuje gliceretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože.

Tehnologija kontrole mašćenja i reguliranje sebuma s L-karnitinom i upijajućim mikro česticama pruža koži trenutačni učinak suh na dodir i dugotrajan učinak protiv sjaja do 12 sati.

Eucerin Sun Oil Control gel-krema SPF50+ gel-krema ne sadrži parfem i ima iznimno laganu teksturu koja se ne masti. Kliničke i dermatološke studije pokazuju dobru podnošljivost na osjetljivoj koži i koži sklonoj aknama.

1Udovoljava visokim standardima za UVA i UVB zaštitu koju definira udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite su veće od preporuke EU.

 

Svojstva:

  • lagana tekstura
  • nemasna formula
  • formula koja se ne lijepi
  • brzo se upija
  • nekomedogeno
  • pogodan za nanošenje ispod šminke
  • bez parfema

Način primjene: Nanesite ujutro poslije, ili umjesto svog redovitog proizvoda za dnevnu njegu.

Visoka zaštita od sunca je osobito važna ako uzimate lijekove protiv akni ili koristite proizvode za  piling kože jer oba ova tretmana mogu učiniti kožu još osjetljivijom na sunce.

Može se koristiti u kombinaciji s drugim Eucerin proizvodima za zaštitu lica  kao što su oni iz asortimana Eucerin DERMOPURE

Vaša koža odmah je zaštićena od sunca - nije potrebno čekanje.

Po potrebi nanesite šminku.

Zaštita od sunca nije samo za osobe koje se sunčaju. Lagana do umjerena svakodnevna izloženost suncu utječe na kožu, a koža sklona mrljama je osobito osjetljiva na probleme s hiperpigmentacijom koja se pogoršava izlaganju suncu. Zato je važno uključiti zaštitu od sunca u svakodnevnu njegu kože.

Odaberite proizvod koji nudi odgovarajuću razinu zaštite za vašu kožu. Treba osigurati zaštitu od UVA i UVB zraka i zaštitu od visokoenergetski vidljive svjetlosti (HEVIS). Također bi trebao biti prilagođen vašem tipu i stanju kože.

Nanesite u dovoljnoj količini prije izlaganja suncu i ponovo nanesite - posebno nakon kupanja, znojenja ili brisanja ručnikom - za održavanje izvorne zaštite. Važno je upotrijebiti dostatnu količinu proizvoda i ponovo ga primjenjivati u redovitim intervalima. Smanjenje količine značajno smanjuje razinu zaštite. Pobrinite se da sva izložena područja dobivaju potrebnu zaštitu. Neke je dijelove lako propustiti. Ne zaboravite uši, stražnji dio vrata, leđa i ramena, stražnji dio ramena, ruke i noge i područja uz rub kupaćih kostima.

Nemojte dugo ostati na suncu, čak i tijekom korištenja proizvoda za zaštitu od sunca.

Prekomjerno izlaganje suncu predstavlja ozbiljnu zdravstvenu prijetnju.

Držite bebe i malu djecu podalje od izravne sunčeve svjetlosti.

Izbjegavajte kontakt s očima.

Dopustite da se proizvod potpuno upije i izbjegnite izravni kontakt s tekstilom i tvrdim površinama kako bi se spriječilo bojenje.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci

Aqua, Alcohol Denat, Butylene Glycol DicaprylateDicaprate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dibutyl Adipate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Silica, Ethylhexyl Triazone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Silica Dimethyl Silylate, Copernicia Cerifera Cera, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Carnitine, Glycerin, Dimethicone, Xanthan Gum, Carrageenan, Sodium Chloride, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone

Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi