TWINLAB

Twinlab je sinonim za inovativne, visokokvalitetne i učinkovite dodatke prehrani.

Twinlab je osnovan davne 1968. godine kada David Blechman, nakon 20 godina iskustva u farmaceutskoj industriji, pokreće obiteljski posao i na tržište stavlja prvi tekući proteinski dodatak prehrani. U godinama koje slijede Twinlab se razvio u vodećeg proizvođača vitamina, minerala, biljnih proizvoda i čajeva u SAD-u i svijetu.

Twinlabov proizvodni kompleks nalazi se u American Forku, u državi Utah i potvrđeno posluje po najstrožim standardima dobre proizvođačke prakse. Ta tvornica ima GMP certifkat NSF®-a (National Sanitation Foundation). NSF je poznata organizacija koja nadzire sve proizvodne procese, od provjere podrijetla sirovina do pakiranja u ambalažu najviše kvalitete te o tome izdaje certifkate. Twinlabova jedinica za istraživanje i razvoj nalazi se u Grand Rapidsu, u državi Michigan.

U suvremenim laboratorijima vrhunski stručnjaci osmišljavaju nove formulacije prateći najnovija znanstvena istraživanja. Osim odabira visokokvalitetnih sirovina biraju se i inovativne dodatne tvari kako bi se proizvele formulacije najbolje iskoristivosti i apsorpcije.

Sortiraj po naslovu A-Z Z-A
Datumu objave novije