+385 42 200 550

Immufen gel za kožu nakon radioterapije

17,91 € (134,94 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C021920
  • Raspoloživost
  • Rasprodano
  • 50ml

OncoMed gel za kožu nakon radioterapije je medicinski proizvod u obliku gela koji se koristi za primjereno vlaženje i podmazivanje kože te stvara zaštitnu barijeru u blizini mjesta podvrgnutih zračenju. Stvaranjem prikladne okoline pospješuje prirodne regenerativne procese.

Jedna od  mnogih nuspojava radioterapije su promjene na koži, uzrokovane  narušavanjem funkcije kožne barijere. Te promjene uključuju: osip, suhoću kože, hiperpigmentaciju, upale, ljuštenje kože, itd. Nadalje, koža je osjetljivija na infekcije i alergiju, kao i na UV zračenje. Problemi s kožom mogu uzrokovati bol, jaku nelagodu, smanjiti kvalitetu života i mogu biti uzrokom završetka terapije ili njezine odgode. Prema tome, vrlo je važna pravilna njega kože, prvenstveno njezino vlaženje i podmazivanje. Pravilna hidratacija kože smanjuje suhoću, napetost i svrbež, čime štiti od infekcije uzrokovane grebanjem kože.

OncoMed gel za kožu nakon radioterapije sadrži tvari za ovlaživanje, kao što su glicerin, arginin i natrijev hijaluronat, kao i Omega Plus kompleks koji djeluje kao jaki lubrikant. Nadalje, sastojak proizvoda SyricalmTM štiti od prekomjernog gubitka vode i jača zaštitnu barijeru kože. Zahvaljujući tome koža je elastičnija, vlažnija i manje podložna djelovanju vanjskih faktora, što pomaže u ublažavanju osjećaja napetosti i svrbeža. Zbog pravilne hidratacije kože održava se i odgovarajuća okolina, što pospješuje prirodne regenerativne procese.

Osim toga, u proizvodu je sadržan prebiotički Biolin, koji osigurava odgovarajuću okolinu za razvoj fiziološke bakterijske flore i time štiti od razvoja patogenih mikroorganizama. To sprečava infekcije osjetljive kože onkoloških pacijenata.

Način primjene: Nanesite malu količinu gela na kožu. Blago razmažite. Koristite prema potrebi.

Ako imate bilo kakva pitanja, obratite se liječniku.

Ne koristite na otvorenim nezacijeljenim ranama i za ozljede s oštećenim dermisom.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci
Voda, glicerin, PEG-40 hidrogenirano ricinusovo ulje, karbomer, Biolin, tokoferil-acetat, hidroksiacetofenon, natrijev hijaluronat, Omega plus kompleks (ulje sjemenki suncokreta, ulje kukuruza, ulje sjemenki sezama, ulje sjemenki makadamije, maslinovo ulje), arginin, Syricalm (ekstrakti Phragmites kharka i Poria cocos), 1,2-heksandiol, kaprilil-glikol, natrijev benzoat.
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi