+385 42 200 550
  • AKCIJA
  • NOVO

Skeyndor TIMELESS PRODIGY komplet - krema

169,08 € (1.273,93 kn)
*najniža cijena u prethodnih 30 dana: 169,09 € (1.274,00 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C019738
  • Raspoloživost
  • Rasprodano

1. Timeless Prodigy krema

 

Pakiranje: 50ml

TIMELESS PRODIGY zaustavlja starenje, zreloj koži vraća mladolik izgled, a kod mlade kože usporava znakove starenja. Sadrži više od 10 aktivnih sastojaka u hranjivoj LC (Liquid Crystal, tekući kristal) teksturi.

Redovitom primjenom preparata dolazi do značajnog smanjenja bora i pora, poboljšava se stanje kože, koža postaje zategnutija, brišu se nepravilnost, ujednačava se boja kože, a kao rezultat toga, koža izgleda mlađe i svježije.

 

2. Timeless Prodigy eliksir

 

Pakiranje: 3 bočice x 15ml

Ekskluzivni tretman za intenzivno pomlađivanje temeljen na progresivnom djelovanju u 3 faze. Čudesni i sveobuhvatni tretman protiv starenja koncentriran je i sjedinjen s dvama nevjerojatnim aktivnim sastojcima koji pomažu umanjiti učinke svakodnevnog stresa na licu i povratiti razinu energije kako bi se koža obnovila iznutra. S više od 20 moćnih aktivnih sastojaka poput faktora rasta, proteoglikana, bijeloga pijemontskog tartufa, ekstrakta divljeg indiga (Tephrosia purpurea) te matičnih stanica damašćanske ruže (Rosa damascena) i divlje masline (Olea sylvestris), ovaj će proizvod na luksuzan način pomladiti vašu kožu.

Način primjene:

1. Timeless Prodigy krema

Za dnevnu njegu. Nakon uobičajenog čišćenja lica, blago umasirajte malu količinu kreme na lice i vrat. Ne nanositi na područje oko očiju.

 

2. Timeless Prodigy eliksir

Nakon uobičajenog čišćenja, blagim kružnim pokretima ujutro i navečer nanesite malu količinu proizvoda na lice i vrat posvećujući posebnu pažnju područjima gdje su znakovi starenja najizraženiji.

Za još bolji učinak, preporučujemo vam da slijedite posebno osmišljen način primjene: Započnite s proizvodom Phase 1 i ne započinjite sa sljedećim fazama dok u potpunosti ne iskoristite proizvod prethodne faze. Zatim krenite s idućim fazama. Svaka faza, primjenjena dvaput dnevno, traje otprilike 10 do 12 dana. Nakon nanošenja preporučujemo korištenje vaše uobičajene njege za lice.

Ne nanosite na područje oko očiju. U slučaju da osjetite zatezanje ili primijetite crvenilo na koži, prestanite s tretmanom te se posavjetujte s vašom kozmetičarkom ili dermatologom.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci
Sastojci su navedeni na pakiranju
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi