+385 42 200 550
  • AKCIJA
  • NOVO

Skeyndor TIMELESS PRODIGY komplet - serum

175,72 € (1.323,96 kn)
*najniža cijena u prethodnih 30 dana: 175,73 € (1.324,00 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C022836
  • Raspoloživost
  • Rasprodano

1. Timeless Prodigy serum

 

Pakiranje: 50ml

Ultra anti-age efekt. Baršunasta tekstura. Sadrži više od 15 aktivnih sastojaka (5 faktora rasta, 50 milijuna matičnih stanica Damask ruže, bijeli tartuf, topivi proteoglikani, kombucha čaj, terpenon, ekstrakt lupina, bioaktivni mikrokolagen, vitamini A, C, E, B3, B5, B7 i B9, hijaluronska kiselina).

 

2. Timeless Prodigy eliksir

 

Pakiranje: 3 bočice x 15ml

Ekskluzivni tretman za intenzivno pomlađivanje temeljen na progresivnom djelovanju u 3 faze. Čudesni i sveobuhvatni tretman protiv starenja koncentriran je i sjedinjen s dvama nevjerojatnim aktivnim sastojcima koji pomažu umanjiti učinke svakodnevnog stresa na licu i povratiti razinu energije kako bi se koža obnovila iznutra. S više od 20 moćnih aktivnih sastojaka poput faktora rasta, proteoglikana, bijeloga pijemontskog tartufa, ekstrakta divljeg indiga (Tephrosia purpurea) te matičnih stanica damašćanske ruže (Rosa damascena) i divlje masline (Olea sylvestris), ovaj će proizvod na luksuzan način pomladiti vašu kožu.

Način primjene:

1. Timeless Prodigy serum

Za noć ili kao podloga prije kreme kod suhe kože. Nakon uobičajenog čišćenja lica nanesite malu količinu seruma kružnim i laganim pokretima na lice i vrat, vodeći posebno računa o područjima s najviše bora. Ne nanosite na područje oko očiju.

 

2. Timeless Prodigy eliksir

Nakon uobičajenog čišćenja, blagim kružnim pokretima ujutro i navečer nanesite malu količinu proizvoda na lice i vrat posvećujući posebnu pažnju područjima gdje su znakovi starenja najizraženiji.

Za još bolji učinak, preporučujemo vam da slijedite posebno osmišljen način primjene: Započnite s proizvodom Phase 1 i ne započinjite sa sljedećim fazama dok u potpunosti ne iskoristite proizvod prethodne faze. Zatim krenite s idućim fazama. Svaka faza, primjenjena dvaput dnevno, traje otprilike 10 do 12 dana. Nakon nanošenja preporučujemo korištenje vaše uobičajene njege za lice.

Ne nanosite na područje oko očiju. U slučaju da osjetite zatezanje ili primijetite crvenilo na koži, prestanite s tretmanom te se posavjetujte s vašom kozmetičarkom ili dermatologom.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci
Sastojci su navedeni na pakiranju
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi