+385 42 200 550

CLEARBLUE PLUS - test za utvrđivanje trudnoće

5,97 € (44,98 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C022194
  • Raspoloživost
  • Rasprodano

Test Clearblue Plus za utvrđivanje trudnoće osmišljen je kako bi pružio najjednostavnije iskustvo testiranja na trudnoću, uz pouzdanost koju očekujete od testa Clearblue - a rezultati su dostupni u roku od 1 minute*. Njegov revolucionarni dizajn rezultat je iscrpnog istraživanja u kojem su sudjelovale žene te je čak osvojio nagradu Red Dot Design 2012. godine.

Pouzdanost veća od 99 % Pouzdanost veća od 99 % - Od dana vaše očekivane mjesečnice.

Ergonomski oblik Ergonomski oblik - Jednostavan za rukovanje i iznimno higijenski zbog dulje, zakrivljene drške.

50 % širi vrh  50 % širi vrh - Širi vrh koji mijenja boju čini uzimanje uzorka jednostavnijim i mijenja boju iz bijele u ružičastu kako bi vam pokazao da ste uzorak uzeli ispravno.

Možete se testirati 5 dana ranije  Možete se testirati 5 dana ranije - Toliko osjetljiv da se možete testirati do 5 dana prije vaše izostale mjesečnice **.

Jasni rezultati plus (+) ili minus (-) Jasni rezultati plus (+) ili minus (-) - Rezultate plus (+) i minus (-) jednostavno je očitati, a rezultati su dostupni u roku od 1 minute*

 

* Rezultat „Trudnoća“ može se pojaviti u roku od 1 minute ako se testirate nakon dana vaše izostale mjesečnice. Pričekajte 3 minute kako biste potvrdili rezultat „Nije trudnoća“. ** Možete ga upotrebljavati 5 dana prije vaše izostale mjesečnice (što je 4 dana prije vaše očekivane mjesečnice). U laboratorijskim ispitivanjima, 98 % rezultata „Trudnoća“ utvrđeno je dan prije očekivane mjesečnice, 97 % utvrđeno je 2 dana prije, 88 % utvrđeno je 3 dana prije, a 56 % je utvrđeno 4 dana prije očekivane mjesečnice.

Ako se testirate ranije i dobijete rezultat „Nije trudnoća“, razina hormona trudnoće može još uvijek biti dovoljno niska kako bi se otkrila. Trebate se ponovo testirati na dan očekivane mjesečnice.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi