+385 42 200 550

Color Erbe Bio boja za kosu 2.0 - smeđa

11,05 € (83,26 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C025548
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Color Erbe Bio je talijanska boja za kosu načinjena u skladu s travarskom tradicijom. Nastala je kao plod bogatog iskustva bavljenja ljekovitim biljem, te traganja za sastojcima, koji će omogućiti stvaranje što prirodnijih boja, uz korištenje tradicionalnih postupaka.

Color Erbe Bio je vrlo nježna, ima ugodan biljni miris, ne isušuje kosu i ne ispire se. Kosi daje svilenkasti sjaj i prirodan izgled. Pogodna je i za najosjetljivija vlasišta, uz potpuno prekrivanje sijede kose.

S ORGANSKIM EKSTRAKTIMA: CVJETOVA KAMILICE, PŠENIČNIH KLICA, LISTOVA ORAHA, CVJETOVA NEVENA I ORGANSKIM ULJEM ARGANA

Organski ekstrakti proces bojenja čine ugodnim za kosu i vlasište. Hrane vlasište, njeguju i oporavljaju vlasi, djeluju protiv starenja i slobodnih radikala. Biljni sastojci jačaju strukturu kose i dajući joj volumen, duboki sjaj, blistavost i svilenkast osjećaj na dodir.

BEZ: AMONIJAKA, FORMALDEHIDA, RESORCINA. NONOKSINOLA I PARABENA – POGODNA ZA VEGANE

Kontinuirano istraživanje i neprestano poboljšavanje formulacije, čine ih sigurnijima za zdravlje korisnika. Umjesto amonijaka, koristi se supstanca koja ne isparava, nema neugodan miris i omogućava blago prodiranje pigmenata boje u vlasi

DERMATOLOŠKI ISPITANA NA OSJETLJIVOJ KOŽI

U suradnji s kozmetološkim centrom Sveučilišta u Ferrari ostvarena je najbolja formulacija pogodna i za najosjetljivija vlasišta.

TESTIRANA NA TEŠKE METALE: NIKAL, KOBALT, KROM , JOD i KADMIJ

Mnoge boje na tržištu jamče odsutnost nikla, međutim u formulacijama se mogu pronaći još neki teški metali koji mogu prouzročiti alergijske reakcije. Color Erbe Bio testirana je i na druge teške metale, što znači još veću sigurnost za korisnike.

OPTIMALNO PREKRIVANJE SIJEDE KOSE

Poboljšanom formulacijom i pažljivim odabirom najprikladnijeg sastava, postiže se optimalno prekrivanje sijede kose i prirodni učinak.

POŠTIVANJE OKOLIŠA

Kutija i bočice izrađene su uglavnom od recikliranih materijala i mogu se 100 % reciklirati. To je dio opredjeljenja tvrtke za održivost i okoliš.

SUSTAV BOJENJA U GELU

Sustav s bočicama omogućuje da uvijek zamiješate samo potrebnu količinu boje, a neiskorišteni dio se može sačuvati za kasniju primjenu. Formulacija boje u gelu omogućuje jednostavnije nanošenje.

 

Color Erbe linija boja slijedi travarsku filozofiju, te se zbog prirodne formulacije preporuča bojenje *ton-na-ton* .

Na horizontalnom izborniku u tablici pronađite Vašu prirodnu boju kose, a zatim na vertikalnom izborniku pogledajte preporučene tonove. Ako kosu želite posvijetliti za 1 do 2 nijanse tada je nužna primjena Color Erbe posvjetljivača ( ton 11.0 ). Super posvjetljivač možete nanositi postupno i više puta kako bi kosu posvijetlili za više od 2 nijanse. Vaša će kosa ravnomjerno posvijetliti sa svakim nanošenjem. Nakon što postignete željenu svjetlinu, nanesite svoju odabranu boju.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi