+385 42 200 550
  • NOVO

Dietpharm Magnezij Glicinat kapsule

19,90 € (149,94 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C025603
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Pakiranje: 80 kapsula

Obnovi mišiće i pruži potporu živčanoj i psihološkoj funkciji.

 

Dodatak prehrani u obliku kapsula s magnezijevim glicinatom. Magnezij glicinat superioran je, organski kompleks magnezija i aminokiseline glicin.

Magnezij Glicinat namijenjen je osobama za zdravlje mišića i živčanog sustava te psihološke funkcije.

Oblik magnezija idealan za opuštanje i relaksaciju mišića kod grčeva i napetosti, za zdravlje živčanog sustava i podršku psihološkoj funkciji.

Magnezij je četvrti najzastupljeniji mineral u ljudskom organizmu. Ima važnu fiziološku ulogu u održavanju normalne živčane i mišićne funkcije, normalnog metabolizma stvaranja energije, normalne sinteze bjelančevina i mnogim drugima.

Povećane potrebe za magnezijem očituju se u slučajevima nedostatne ili jednolične prehrane, kod reducirane apsorpcije (crijevne bolesti), proljeva ili povraćanja, pojačanog gubitka kroz prekomjerno znojenje, u slučajevima dugoročnog stresa, kod sportaša i rekreativaca, trudnica i dojilja.

Što jamči magnezij u obliku glicinata? Magnezijev glicinat oblik je magnezija idealan za opuštanje i relaksaciju mišića kod grčeva i napetosti, za zdravlje živčanog sustava i podršku psihološkoj funkciji. Kao organski kompleks magnezija, odlične je bioraspoloživosti te istovremeno siguran za konzumaciju, što ga čini prikladnim za osobe s osjetljivim želucem i gastrointestinalnim smetnjama.

Magnezij glicinat je organski kompleks magnezija i aminokiseline glicin. Glicin je jedan od glavnih neurotransmitora koji djeluje inhibitorno na središnji živčani sustav, izazivajući umirujući učinak na prijenos živčanih signala, što rezultira smirenjem.

Zbog velike količine dipeptidnih kanala u crijevima, preko kojih se ovaj zanimljivi spoj apsorbira, magnezij glicinat ima odličnu bioraspoloživost te je istovremeno siguran za konzumaciju.

Magnezij glicinat djeluje na smanjenje tjeskobe, nervoze i stresa. Njegov opuštajući učinak čini ovaj oblik magnezija izvrsnim izborom kod anksioznosti i depresije. Glicin također pozitivno utječe na kvalitetu sna, zbog čega se preporučuje osobama koje imaju problema s usnivanjem. Prikladan je za osobe s osjetljivim želucem i gastrointestinalnim smetnjama, te se zbog svoje sigurnosti, preporučuje i osobama koje trebaju veći unos magnezija od preporučenog. Kao i ostali oblici magnezija, preporuča se koristiti za relaksaciju mišića kod grčeva i napetosti.

Način primjene: Odrasli i djeca iznad 14 godina uzimaju 2 puta po 2 kapsule na dan.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci
Sadrži: U preporučenoj dnevnoj dozi
4 kapsule % PU*
Magnezij (magnezijev bisglicinat) 300 mg 80

*PU preporučeni unos za odrasle osobe

Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi