+385 42 200 550

ISOMAR plus kapi za oči, 10ml

9,99 € (75,27 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C025751
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Pakiranje: 10ml

ISOMAR plus kapi za oči se posebno preporučaju za liječenje suhih očiju.

 

Njihov bogat sastav omogućuje brzo ublažavanje peckanja i iritacije uzrokovane suhim očima.

ISOMAR plus kapi za oči inovativna formula pomaže u ublažavanju simptoma suhih očiju na 5 različitih načina:
1. Osmoprotektivno: jedan od glavnih uzroka suhoće očiju je smanjeno ili nepravilno izlučivanje suza zbog promjene prirodne osmotske ravnoteže stanica. ISOMAR plus kapi za oči sadrže inovativni Isoeye Plus complex koji pruža osmoprotektivno djelovanje, hidrira i štiti epitelne stanice rožnice protiv potencijalnog oštećenja stanica uzrokovanog hiperosmolarnošću.
2. Hidrira: hipotonična morska voda stimulira bolju osmotsku apsorpciju za bolju hidrataciju oka.
3. Lubrikacija: hijaluronska kiselina i hipromeloza lubriciraju površinu oka, usporavaju isparavanje suznog filma.
4. i 5. Osvježava i umiruje: formula je dopunjena s ekstraktima različka, nevena, eufrazije i primorske cinerarije s efektom osvježavanja i umirivanja crvenih i iritiranih očiju.
ISOMAR plus kapi za oči pružaju brzo olakšanje od crvenila, iritacije, peckanja, svrbeža i osjećaja stranog tijela u oku, kao i od suzenja i umora uzrokovanih čimbenicima kao što su izloženost vjetru i suncu, prašina, pelud, smog, dim, suha toplina, klimatizacija, dugotrajan rad ispred ekrana i korištenje kontaktnih leća.

ISOMAR plus kapi za oči mogu se koristiti uz bilo koju vrstu kontaktnih leća. Korištenje ISOMAR plus kapi za oči prije primjene kontaktnih leća preporučuje se za bolju lubrikaciju i umirujuće djelovanje.

Način primjene: Otvorite pakiranje, izvadite bočicu i ukapajte 1-2 kapi u oko svakih 4-5 sati.

Bočica se može zatvoriti, a preostala količina mora upotrijebiti u roku od 6 mjeseci nakon prvog otvaranja. Inovativni ISOMAR čep je posebno dizajniran da osigura sterilnost proizvoda čak i tijekom uporabe i za optimalno doziranje. Preporuča se da ne pritiskate jako zatvorenu bočicu kako biste spriječili da kapljice izađu iz rešetke poklopca.

Kontraindicirano u djece, trudnica i dojilja.

ISOMAR plus kapi za oči su pogodne samo za oftalmološku uporabu. Nemojte koristiti proizvod ako je pakiranje oštećeno prije prvog otvaranja. Nemojte koristiti proizvod u slučaju poznate alergije na bilo koji od sastojaka. Nemojte koristiti istovremeno s drugim lokalnim tretmanima. Proizvod se ne smije koristiti za čišćenje i/ili čuvanje kontaktnih leća. Nemojte dodirivati membranu spojnice vrhom bočice. Držite izvan dohvata djece. Nemojte koristiti nakon isteka roka valjanosti. Čuvajte na hladnom, suhom mjestu, dalje od izvora topline i svjetla, na temperaturi između  4° i 25 °C. Pravilno odložite spremnik nakon uporabe. Konzultirajte liječnika ukoliko problem potraje.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci

pročišćena voda, morska voda, ekstrakt srebrne pepeljuge (Jacobea maritima), cvjetna voda ljekovitog nevena (Calendula officinalis), cvjetna voda plavog različka (Centaurea cyanus), cvjetna voda smilja (Helichrysum italicum), voda cvijeta/lista/stabljike obične očanice (Euphrasia officinalis), eritritol, propilen glikol, betain, L-karnitin, hidroksipropilmetilceluloza, natrijev hijaluronat

Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi