+385 42 200 550

Espumisan Easy granule

8,49 € (63,97 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C013511
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Pakiranje: 28 vrećica

Espumisan® Easy primjenjuje se kako bi se učinkovito uklonila nadutost nastala nakupljanjem plinova i smanjili osjećaj napetosti u trbuhu, napuhnutost, pritisak u gornjem dijelu trbuha i kruljenje u želucu i crijevima.

 

Espumisan® Easy su granule pripremljene modernom tehnologijom koje sadrže simetikon, tvar koja dovodi do rastvaranja mjehurića plina.

Espumisan® Easy brzo se otopi u ustima, što omogućava da djelatna tvar brzo dođe do želučano-crijevnog sustava, gdje djeluje. Espumisan® Easy pakiran je u pojedinačnim vrećicama, koje uvijek možete nositi sa sobom, kako bi se oslobodili neugodna osjećaja nadutosti ili drugih stanja vezanih uz stvaranje plinova. Granule se ne moraju uzeti s vodom i imaju ugodan okus limuna.

Jedna vrećica Espumisana Easy sadrži 125 mg simetikona koji učinkovito rastvara i plinove nakupljene u probavnom sustavu te na taj način smanjuje osjećaj punoće i pritiska u trbuhu.

Espumisan® Easy ne sadrži šećer i mogu ga uzimati osobe oboljele od dijabetesa.

Način primjene:

Osim ako Vam je liječnik propisao drukčije, uobičajena doza Espumisana Easy je:

Djeca od 6 do 14 godina starosti: 1 vrećica prije ili nakon obroka. Ako je potrebno, sadržaj jedne vrećice može se uzeti prije spavanja. Dnevna doza ne treba prelaziti 3 vrećice, što odgovara 375mg simetikona.

 

Odrasli i adolescenti stariji od 14 godina: 1 vrećica prije ili nakon svakog obroka. Ako je potrebno, sadržaj jedne vrećice može se uzeti prije spavanja. Doza se po potrebi može povećati na 2 vrećice uz obrok. Dnevna doza ne treba prelaziti 8 vrećica, što odgovara 1000mg simetikona.

 

Granule je potrebno staviti izravno na jezik i progutati. Ako je potrebno, mogu se progutati s vodom.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi