+385 42 200 550

Kolagen shot

32,80 € (247,13 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C022496
  • Raspoloživost
  • raspoloživo
  • 500 ml bočica s čašicom za doziranje u kartonskoj kutiji. Dovoljno za 20 dana upotrebe.

Kolagen shot je super koncentrirani, anti-age dodatak prehrani s kolagenom, hijaluronskom kiselinom, MSM-om i vitaminima za cjelokupnu njegu kože iznutra, za mladoliki izgled, jačanje kose i noktiju.

Kolagen i MSM u otopini  – Kolagen shot je novi, super koncentrirani anti-aging dodatak prehrani s kolagenom, MSM-om, hijaluronskom kiselinom, vitaminima i cinkom za cjelokupnu njegu kože, za mladoliki izgled, jačanje kose i noktiju. Sadrži riblji kolagen koji je najčvršći i najsigurniji oblik kolagena.

Sa svojom niskom molekularnom masom i malom veličinom molekule je 1,5 puta bolje iskoristiva u usporedbi s goveđim i svinjskim kolagenom, osim toga dodaci prehrani u tekućem obliku imaju do 10 puta bolju apsorpciju nego oni u prahu ili u tabletama. U usporedbi s drugim super koncentriranim nutrikozmetičkim proizvodima koji sadrže kolagen je Kolagen shot odličnog okusa po crnoj mrkvi sa zaslađivačima, bez šećera i masnoća.

Kolagen shot u tekućini ima dobar okus po naru ili crnoj mrkvi (ovisno o sezoni) sa dodanom malom količinom umjetnog sladila (neophodno dodana radi MSMa koji ima težak okus i miris), bez šećerabez glutena i bez masti. 

Namjena: Utječe na izgled kože, kose, noktiju i na gipkost zglobova. 

Način primjene:

Preporučenu dnevnu količinu odredite s priloženom plastičnom čašicom i popijte. Za najbolju apsorpciju Kolagen Shot uzmite natašte.

Jednom kada bočicu otvorite držite u frižideru, do tada možete držati na otvorenom i rok trajanja je 2 godine. Prije upotrebe protresite.

Ukoliko želite možete pomješati dozicu sa vodom, sokom ili u kombinaciji sa smoothijem.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci
Voda, hidroliziran kolagen (ribe), sladilo: sirup sorbitola, MSM (metilsulfonilmetan), vitamin C (natrijev L-askorbat), kiselina: jabučna kiselina, mliječna kiselina, arome, zgusnuti sok crne mrkve, vitamin E (D-alfatokoferil acetat), hijaluronska kiselina (natrijev hialuronat), konzervans: kalijev sorbat, natrijev benzoat, cink (cinkov glukonat), sladilo: surkaloza, vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), biotin (D-biotin).
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi