+385 42 200 550

Neuronal kapsule

25,30 € (190,62 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C016718
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Pakiranje: 20 kapsula

Dodatak prehrani, pridonosi bržem oporavku oštećenih živaca kralježnice. Preporuča se kod bolova u vratu, rukama, ramenima i leđima, kod lumbaga i išijasa, te prije i nakon operacije kralježnice.

 

Neuronal® kapsule su dodatak prehrani.
Neuronal se preporučuje kod: bolova u vratu, hernije diska, išijasa, lumbaga, upale živca, nakon operacije, bolova u leđima, bolova u rukama i leđima, trncima u rukama i nogama.
Neuronal® sadržava posebne neurotropne sastojke, jedinstvenu kombinaciju nukleotida NCFR  i vitamina B skupine.
Pridonose normalnom radu živčanog sustava.

Kombinacija sastojaka u Neuronalu® odabrana je na osnovi pozitivnih rezultata istraživanja.
U slučaju oštećenja živaca povećana je potreba za određenim hranjivim tvarima i građevnim blokovima koji poboljšavaju proces oporavka oštećenih živaca.

Da bi se živci oporavili potrebne su u povećanoj količini nukleotidi, koji su neophodni za izgradnju RNK-a i DNK-a.

Savršen koktel za revitalizaciju.

Smanjuje potrebu za analgeticima , ne sadrži konzervanse, sol, gluten, soju, kvasac i mliječne proizvode, nema nuspojave te je siguran za želudac, jetru i bubrege, može se koristiti kontinuirano bez prekida.

Celuloza koja se koristi za proizvodnju Neuronal kapsula ne sadrži životinjske aditive i stoga je mogu koristiti ljudi koji slijede vegansku i vegetarijansku pehranu.

  • Nukleotid je hranjiva tvar za obnovu oštečenih stanica. Oštećene živčane strukture se mogu vrlo brzo obnoviti. Obnavljanje se postiže rastom aksona (neuriti – duge izrasline živčanih stanica, primarni vodiči živčanog sustava), koji stabilizira stanične membrane živčanih stanica i povećava proizvodnju acetilkolina.
  • Tiamin pridonosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava. Zalihe ovog vitamina u tijelu su relativno male te je potrebno voditi računa o njegovoj količini u našem organizmu. Višak tiamina se izlučuje u urinu.
  • Niacin (nikotinamid) je jedan od najvažnijih vitamina B-kompleksa. Doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava.
  • Piridoksin, moramo, kao i druge vitamine B kompleksa, redovito obnavljati u našem organizmu. Pridonosi normalnom funkcioniranju živčanog i imunološkog sustava i normalnoj sintezi cisteina.
  • Folnu kiselinu organizam ne može sam sintetizirati, pa se mora dobiti iz hrane. Ona ima ulogu u diobi stanica, a doprinosi normalnoj sintezi amino kiselina.
  • Cijanokobalamin ima ulogu u diobi stanica i doprinosi normalnom funkcioniranju živčanog sustava.

Način primjene: Jedna (1) kapsula dnevno, uz nešto tekućine.

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Čuvati od dohvata male djece. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane te zdravog načina života.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci

NCFR nukleotidi, tiamin (vitamin B1), niacin (vitamin B3), piridoksin (vitamin B6), folna kiselina (vitamin B9), cijanokobalamin (vitamin B12), punilo celuloza, ovojnica od goveđe i svinjske želatine.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (1 kapsuli): Nukleotidi NCFR 50 mg, vitamin B1 3 mg (273% RDA), vitamin B6 4,2 mg (300% RDA), vitamin B3 20 mg (125% RDA), folna kiselina 400 µg (200% RDA), vitamin B12 9 µg (360% RDA).

Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi