+385 42 200 550

Biorela Back to school PROMOTIVNO PAKIRANJE

21,31 €
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C026149
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Pripremite se za školu uz posebno veliko Biorela Choco Back to school pakiranje. Razveselite mališane Biorela Choco slasnim čokoladnim prutićima prepunim dobrih* bakterija, vitamina i minerala. Pakiranje se sastoji od Biorela Choco Multi Kids i Biorela Choco Immuno Kids čokoladica, a sadrži i praktične naljepnice za bilježnice i knjige te raspored sati kako bi sve bilo spremno za povratak u školske klupe.

Omiljeni čokoladni prutići vašim će mališanima olakšati povratak svakodnevnim obvezama. Uz Biorelin raspored sati veselog dizajna lakše će prionuti školskim obvezama, a praktične naljepnice krasit će njihove bilježnice i tako im učenje učiniti zabavnijim.

Biorela Choco Immuno Kids donosi jedinstvenu kombinaciju beta-glukana, cinka, vitamina D i dobrih* bakterija za snažan imunitet djece! Posebno se preporučuje u sezoni kada je imunitet izložen izazovima. Djeluje zaštitno na crijevnu mikrobiotu djece, a ukusni prutići prave mliječne čokolade zadovoljit će potrebu djece za slatkim.

Biorela Choco Multi Kids dječji je multivitamin s dobrim* bakterijama, vitaminima i mineralima, za svakodnevnu zaštitu imuniteta djece te zdrav rast i razvoj! Uz dobre* bakterije, 12 vitamina i tri minerala bit će dobra nutritivna potpora pri uključivanju u vrtić ili u školu. A nagrađivani okus ukusne mliječne čokolade okrunjen Superior Taste Awardom povećava vjerojatnost da će vaše dijete svoju svakodnevnu dozu dobrih* bakterija, vitamina i minerala uzimati s veseljem i lakoćom.

Biorela Choco proizvedena je inovativnom Chocowise tehnologijom koja osjetljivim kulturama mikroorganizama omogućuje da se uklope u ukusnu čokoladu. Čokolada odlično štiti žive kulture od utjecaja okoliša što doprinosi stabilnosti proizvoda, ali i preživljavanju dobrih* bakterija u probavnom sustavu.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi