+385 42 200 550

ISOMAR kapi za oči, 10ml

9,99 € (75,27 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C025750
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Pakiranje: 10ml

ISOMAR kapi za oči pružaju brzo olakšanje u slučaju crvenila, iritacije, peckanja, svrbeža i osjećaja stranih tijela u očima, suzenja i umora zbog vanjskih čimbenika kao što su izlaganje vjetru i suncu, prašina, smog, pelud, suha toplina, klimatizacija, dugotrajno korištenje računala/TV-a i nošenje kontaktnih leća.

ISOMAR kapi za oči doprinose ublažavanju tegoba uzrokovanih kontaktom s peludi, pomaže u ublažavanju simptoma alergije.

ISOMAR kapi za oči donose olakšanje u slučaju nedovoljnog izlučivanja suza i mogu ga koristiti osobe koje nose sve vrste kontaktnih leća; za bolje umirujuće i lubrikantno djelovanje, savjetuje se koristiti ISOMAR kapi za oči prije nošenja leća.

 

ISOMAR kapi za oči su pogodne samo za oftalmološku uporabu i ne smiju se dijeliti između bolesnika. Skinite čep prije uporabe i vratite neposredno nakon primjene. Nemojte koristiti proizvod ako pakiranje izgleda oštećeno nakon otvaranja. Nemojte bušiti/oštetiti bočicu. Nemojte koristiti proizvod ako pakiranje nije neoštećeno. Nemojte koristiti u slučaju nekompatibilnosti prema sastojcima proizvoda. Nemojte koristiti istovremeno s drugim lokalnim tretmanima. Proizvod se ne smije koristiti za čišćenje i/ili čuvanje kontaktnih leća. U slučaju neželjene nuspojave, prekinite korištenje i konzultirajte se s liječnikom. Nemojte dodirivati membranu spojnice vrhom bočice. Držite ga podalje od djece. Nemojte koristiti proizvod nakon isteka roka valjanosti na pakiranju ili bočici. Rok valjanosti je primjenjiv za neoštećen i pravilno čuvan proizvod. Čuvajte na hladnom, suhom mjestu, dalje od izvora topline i svjetla, na temperaturi između 4° i 25 °C. Ne bacajte bočicu u okoliš nakon uporabe.

Način primjene: Otvorite pakiranje, prije prve primjene, odstranite zaštitnu foliju. Okrenuti bočicu naopako iznad oka, držeći je između kažiprsta i palca. Postupno povećavajte pritisak koji se koristi za stiskanje bočice između prsta i palca dok se na vrhu ne nakupi dovoljno otopine kako bi kap mogla pasti.

Ukapati 1-2 kapi u oko svakih 4-5 sati. Odmah nakon uporabe bočicu vratite u okomiti položaj i vratite čep.

Preostala otopina može se ponovno upotrijebiti unutar 6 mjeseci nakon otvaranja. Inovativni ISOMAR čep posebno je dizajniran kako bi osigurao sterilnost proizvoda čak i tijekom uporabe i optimalno doziranje.

Preporučljivo je ne pritiskati jako zatvorenu bočicu kako biste spriječili da kapljice izađu iz rešetke poklopca. Možda ćete morati primijeniti veći pritisak jer se otopina koja se nalazi u bočici postupno troši.

Kontraindicirano u djece, trudnica i dojilja.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci

Pročišćena voda, izotonična morska voda, ekstrakt srebrne pepeljuge (Jacobea maritima), cvjetna voda ljekovitog nevena (Calendula officinalis), cvjetna voda plavog različka (Centaurea cyanus), cvjetna voda smilja (Helichrysum italicum), voda cvijeta/lista/stabljike obične očanice (Euphrasia officinalis), hidroksipropilmetilceluloza, natrijev hijaluronat.

Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi