+385 42 200 550

Skeyndor TIMELESS PRODIGY komplet sa serumom

219,56 € (1.654,27 kn)
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
  Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
 • Plaćanje na rate
 • Rok isporuke: 2 dana
 • Sigurna online kupnja
 • Šifra proizvoda
 • C024010
 • Raspoloživost
 • Rasprodano

1. Timeless prodigy serum

 

Pakiranje: 50ml

Ultra anti age efekt. Baršunasta tekstura.

Sadrži više od 15 aktivnih sastojaka.

Sastojci: 5 faktora rasta, 50 milijuna matičnih stanica Damask ruže, bijeli tartuf, topivi proteoglikani, kombucha čaj, teprenon, ekstrakt lupina, bioaktivni mikrokolagen (GEKG), vitamini A, C, E, B3, B5, B7 i B9, hijaluronska kiselina.

 

2. Timeless prodigy eliksir

 

Pakiranje: 3 bočice x 15ml

Ekskluzivni tretman za intenzivno pomlađivanje temeljen na progresivnom djelovanju u 3 faze. Čudesni i sveobuhvatni tretman protiv starenja koncentriran je i sjedinjen s dvama nevjerojatnim aktivnim sastojcima koji pomažu umanjiti učinke svakodnevnog stresa na licu i povratiti razinu energije kako bi se koža obnovila iznutra.

S više od 20 moćnih aktivnih sastojaka poput faktora rasta, proteoglikana, bijeloga pijemontskog tartufa, ekstrakta divljeg indiga (Tephrosia purpurea) te matičnih stanica damašćanske ruže (Rosa damascena) i divlje masline (Olea sylvestris), ovaj će proizvod na luksuzan način pomladiti vašu kožu.

Način primjene - serum: Za noć ili kao podloga prije kreme kod suhe kože. Nakon uobičajenog čišćenja lica, nanesite malu količinu seruma kružnim i laganim pokretima na lice i vrat, posebno vodeći računa o području s najviše bora. Ne nanosite na područje oko očiju.

 

Način primjene - eliksir: Nakon uobičajenog čišćenja, blagim kružnim pokretima ujutro i navečer nanesite malu količinu proizvoda na lice i vrat posvećujući posebnu pažnju područjima gdje su znakovi starenja najizraženiji.

Za još bolji učinak, preporučujemo vam da slijedite posebno osmišljen način primjene: Započnite s proizvodom Phase 1 i ne započinjite sa sljedećim fazama dok u potpunosti ne iskoristite proizvod prethodne faze. Zatim krenite s idućim fazama. Svaka faza, primjenjena dvaput dnevno, traje otprilike 10 do 12 dana. Nakon nanošenja preporučujemo korištenje vaše uobičajene njege za lice.

Ne nanosite na područje oko očiju. U slučaju da osjetite zatezanje ili primijetite crvenilo na koži, prestanite s tretmanom te se posavjetujte s vašom kozmetičarkom ili dermatologom.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
 • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi