+385 42 200 550

Avene Mineralno mlijeko za zaštitu od sunca SPF50+

28,40 € (213,98 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C015410
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Pakiranje: 100ml tuba

Mineralno mlijeko za zaštitu od sunca SPF 50+ savršeno je prikladna za kožu koja ne podnosi kemijske filtere i parfeme, za cijelu obitelj.

Vrlo visoka zaštita od sunca za kožu koja je netolerantna na kemijske filtre i parfeme, za cijelu obitelj (odrasli i djeca).
Za lice i tijelo.

Mineralno mlijeko za zaštitu od sunca SPF 50+ jedinstveni je kompleks djelatnih sastojaka koji je rezultat rada istraživačkih laboratorija Pierre Fabre:
1. MINERALNI FILTRI za vrlo visoku zaštitu kože od širokog spektra UVB-UVA zraka; DUGOTRAJNU, STABILNU I UČINKOVITU ZAŠTITU uz optimalnu toleranciju kože.

2. SNAŽAN ANTIOKSIDANS (pre-tokoferil), za dugotrajnu staničnu zaštitu od oksidativnog stresa.

3. AVÈNE TERMALNA IZVORSKA VODA, prepoznatljiva po svojim umirujućim, antiiritacijskim i omekšavajućim svojstvima.

Lagana i fluidna tekstura mlijeka hidrira i štiti kožu.

Način primjene: Prije izlaganja suncu nanesite dužinu jednog prsta na lice i vrat. Često ponovite. Smanjivanjem količine značajno smanjujete i visinu zaštite.

Izbjegavati dodir s očima. U slučaju dodira s očima isprati vodom. Ne izlažite se predugo suncu, čak i ako koristite proizvod za zaštitu od sunca. Prekomjerno izlaganje suncu je opasno. Dojenčad i malu djeca ne treba izlagati direktnom suncu.

Formulirano kako bi se rizik od alergijskih reakcija smanjio na minimum. Nekomedogeno.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). TITANIUM DIOXIDE [NANO]. ISODECYL NEOPENTANOATE. TRIETHYLHEXANOIN. TITANIUM DIOXIDE C12-15 ALKYL BENZOATE. GLYCERIN. CYCLOPENTASILOXANE. POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE. ALUMINA. CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE. HEXYL LAURATE. STEARIC ACID. CYCLOHEXASILOXANE. C30-45 ALKYL METHICONE. C30-45 OLEFIN. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. CAPRYLYL GLYCOL. DISODIUM EDTA. IRON OXIDES (CI 77492). (CI 77491). OCTYLDODECANOL. PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE. SILICA DIMETHYL SILYLATE. SILK AMINO ACIDS. SODIUM CHLORIDE. SORBIC ACID. TALC. TITANIUM DIOXIDE (CI 77891). TOCOPHERYL GLUCOSIDE. WATER (AQUA). XANTHAN GUM.
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi