+385 42 200 550

Eucerin Hydro Protect fluid ultra lagane teksture SPF50+

28,63 € (215,71 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C024644
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Pakiranje: 50ml

Ultra lagani zaštitni fluid za sve tipove kože, čak i za osjetljivu kožu

 

  • Vrlo visoka UVA, UVB i HEVIS zaštita od sunca za lice
  • Ultra lagana formula za brzo upijanje s nevidljivim završnim slojem
  • Neljepljiv, nemastan, ne ostavlja tragove

Eucerinova inovacija zaštite od sunca s naprednom spektralnom tehnologijom kombinira UVA/B filtre za vrlo visoku UV zaštitu i likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala izazvanih UV-om i visokoenergetskom vidljivom svjetlošću (HEVIS). Gliciretinska kiselina podržava vlastiti mehanizam popravka DNA kože.

Eucerin Hydro Protect ultra lagani fluid za zaštitu kože lica od sunca SPF 50+  prikladan je za svakodnevnu upotrebu. S hidro-tehnološkim kompleksom, daje osjećaj trenutačne vlažnosti i svježine kože koji štiti od oštećenja kože izazvanih suncem. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA i UVB filtre1 za vrlo visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlom. Ova ultra-lagana krema za sunčanje također uključuje gliciretinsku kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam popravka DNA kože. Ima ultra laganu, nemasnu formulu koja se brzo upija i ne ostavlja tragove nakon upotrebe.

Klinički i dermatološki dokazano je jako dobro podnošljiv na svim tipovima kože, uključujući i osjetljivu kožu.

1Udovoljava visokim standardima za UVA i UVB zaštitu koju definira udruženje Cosmetics Europe. Razine UVA zaštite su veće od preporuke EU.

Način primjene: Dobro protresti prije upotrebe.

Odaberite proizvod koji nudi odgovarajuću razinu zaštite za vašu kožu. Treba osigurati zaštitu od UVA i UVB zraka i zaštitu od visokoenergetski vidljive svjetlosti (HEVIS). Također bi trebao biti prilagođen vašem tipu i stanju kože.

Nanesite u dovoljnoj količini prije izlaganja suncu i ponovo nanesite - posebno nakon kupanja, znojenja ili brisanja ručnikom - za održavanje izvorne zaštite. Važno je upotrijebiti dostatnu količinu proizvoda i ponovo ga primjenjivati u redovitim intervalima. Smanjenje količine značajno smanjuje razinu zaštite. Pobrinite se da sva izložena područja dobivaju potrebnu zaštitu. Neke je dijelove lako propustiti. Ne zaboravite uši, stražnji dio vrata, leđa i ramena, stražnji dio ramena, ruke i noge i područja uz rub kupaćih kostima.

Nemojte dugo ostati na suncu, čak i tijekom korištenja proizvoda za zaštitu od sunca.

Prekomjerno izlaganje suncu predstavlja ozbiljnu zdravstvenu prijetnju.

Držite bebe i malu djecu podalje od izravne sunčeve svjetlosti.

Izbjegavajte kontakt s očima.

Dopustite da se proizvod potpuno upije i izbjegnite izravni kontakt s tekstilom i tvrdim površinama kako bi se spriječilo bojenje.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci

Aqua, Alcohol Denat, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Butylene Glycol DicaprylateDicaprate, Dibutyl Adipate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Silica, Tapioca Starch, Polyglyceryl-6 Stearate, Silica Dimethyl Silylate, Glycerin, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Sodium Hyaluronate, Arginine HCL, Sodium PCA, Sodium Lactate, Glycyrrhetinic Acid, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Copernicia Cerifera Cera, Poly-glyceryl-6 Behenate, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Methylcellulose, Sodium Hydroxide, Trisodium EDTA, Hydroxyacetophenone, Phenoxyethanol, Parfum

Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi