+385 42 200 550

Eucerin PROMO Sensitive Protect ekstra lagani losion SPF50+ + POKLON Kids losion

28,19 € (212,40 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C021324
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Eucerin Sensitive Protect ekstra lagani losion SPF50+

 

Eucerin ekstra lagani losion za zaštitu osjetljive kože od sunca SPF 50+ je krema za zaštitu kože od sunca za tijelo koje smiruje osjetljivu kožu i štiti od oštećenja kože uzrokovanog suncem. Također je prikladan za atopičnu kožu. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtre za visoku UV zaštitu s likokalkonom A. Ovaj snažni antioksidans djeluje na neutraliziranje slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću. Ekstra lagani losion za sunčanje se odmah upija i vodootporan je. Sadrži i Eucerinovu 'Anti-Stain After Wash' tehnologiju.

Eucerin ekstra lagani losion za zaštitu osjetljive kože od sunca SPF 50+ je klinički i dermatološki prikladan za osjetljivu kožu uključujući kožu s atopičnim dermatitisom.

 

Sensitive Protect Kids losion za zaštitu dječje kože od sunca SPF50+

 

  • 150ml

Pouzdan losion za zaštitu od sunca za bebe i djecu s ‘Anti-Stain After Wash’ tehnologijom. Umiruje i štiti osjetljivu kožu čime se smanjuje opasnost od dugotrajnog oštećenja kože.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija nudi visok do vrlo visoki faktor zaštite od UVA/UVB i HEVIS svjetlosti.

Eucerin Sensitive Protect Kids losion za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ umiruje i štiti osjetljivu kožu od opeklina i oštećenja kože uzrokovanog suncem. Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtre1 za visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutraliziranje slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću.
Krema za sunčanje za djecu također sadrži gliceretiničnu kiselinu koja podržava vlastiti mehanizam obnavljanja DNA kože. Ne sadrži parfem i dodatno je otporan na vodu.

Eucerin Sensitive Protect Kids losion za zaštitu dječje kože od sunca SPF 50+ klinički je i dermatološki prikladan za osjetljivu dječju kožu. Može se koristiti na bebama i djeci od trećeg mjeseca života.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi