+385 42 200 550
  • AKCIJA

BioNike TRIDERM A.D. Lagana emolijentna krema + POKLON

20,40 €
*najniža cijena u prethodnih 30 dana: 25,50 €
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C026310
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

1. TRIDERM A.D. Lagana emolijentna krema, 400ml

 

Krema s teksturom lagane uljno-vodene emulzije sadrži najmanji mogući broj sastojaka, kako bi se minimizirala mogućnost alergijske reakcije. Koristi se za svakodnevnu njegu suhe kože, a osobito je pogodna za primjenu u toplijoj sezoni. Prikladna je za dojenčad, djecu i odrasle s konstitucijski suhom kožom, sklonom atopijskom dermatitisu. Ova krema poboljšava hidrataciju i održava funkciju lipidne barijere. Sastojak AD-RESYL® pomaže balansiranju kožne mikrobiote, ublažava reaktivnost, pomaže smanjenju suhoće, svrbeža i crvenila. Krema je osobito prikladna u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal), konzervanse, parfeme ili gluten.

AD-RESYL® održava zaštitnu funkciju kožne barijere, smanjuje upalu, poboljšava hidrataciju i prevenira suhoću kože. Glicerin ima hidratizirajući i omekšavajući učinak. Lipidna faza vraća koži masne sastojke i potiče proizvodnju vlastitih lipida. Ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (nikal).

 

2. TRIDERM A.D. PRO-SKIN, dodatak prehrani - dermobiotik

 

Pakiranje: 30 vrećica za pripremu oralne otopine

Ovaj dodatak prehrani koristi se u okviru dijetetskih mjera za poboljšanje stanja kože, osobito kod atopijskog dermatitisa, nedostatka lipida i oslabljene funkcije zaštitne barijere kože.

Može se davati djeci već od 3. godine života, kao sastavni dio prehrane za jačanje imunološkog sustava te za poticanje stanica kože na proizvodnju vlastitih lipida i ublažavanje suhoće. Zahvaljujući kombinaciji probiotičkih kultura i inulina (prebiotika), uzimanje Triderm A.D. PRO-SKIN dodatka prehrani poboljšava balans korisnih crijevnih bakterija, važnih za povezanost funkcije crijeva s kožom.

Preporučuje se i kao dodatak prehrani uz terapiju antibioticima, kao i za druga stanja kože kod kojih imunološki sustav i mikrobiom crijeva imaju važnu ulogu.

Vitamin D i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Cink doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa i održavanju normalne kože.

Način primjene:

TRIDERM A.D. Lagana emolijentna krema

 

Nanijeti 1 do 2 puta na dan na prethodno opranu kožu lica i tijela te lagano razmazati do potpunog upijanja. Po potrebi ponoviti nanošenje.

 

TRIDERM A.D. PRO-SKIN, dodatak prehrani

 

Uzimati 1 vrećicu na dan. Najbolje je uzimati odvojeno od obroka. Djeci se može davati pomiješano s vodom, voćnim sokom ili kašicom (napitak ili kašica ne smije biti toplija od 40 °C).
Pogodno je za djecu već od 3. godine života i odrasle.
Za postizanje rezultata i poboljšanje stanja kože preporučuje se svakodnevno uzimanje u trajanju najmanje 3 do 6 mjeseci. 

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci

TRIDERM A.D. Lagana emolijentna krema

 

AQUA (WATER), PARAFFINUM LIQUIDUM (MINERAL OIL), GLYCERIN, POLYSORBATE 60, SORBITAN STEARATE, 1,5-PENTANEDIOL, CARBOMER, CAPRYLYL GLYCOL, OPHIOPOGON JAPONICUS ROOT EXTRACT, POLYQUATERNIUM-6, SARCOSINE, POLYQUATERNIUM-7, HYDROXYPROPYL GUAR, 1,2-HEXANEDIOL, SODIUM HYDROXIDE, MALTODEXTRIN, DISODIUM EDTA.

 

TRIDERM A.D. PRO-SKIN, dodatak prehrani

 

Prašak za oralnu otopinu sadrži tri probiotičke kulture iz skupine laktobacila, objedinjene u patentu "SynBalance" (ukupno 3 milijarde „dobrih“ bakterija u jednoj vrećici), vlakna inulina te cink i vitamin D.
Probiotici iz skupne laktobacila su takozvane "dobre bakterije", važne za balans mikrobioma crijeva, ali i povezanost funkcija probavnog sustava i kože. Svaka kapsula sadrži po jednu milijardu jedinica laktobacila, posebno biranih sojeva Lactiplantibacillus plantarum DSM 24937, Lacticaseibacillus rhamnosus DSM 25568 i Limosilactobacillus reuteri DSM 25175. Vlakna inulina su prebiotici, prehrambene tvari koje podržavaju i omogućuju rast korisnih bakterija u crijevima. Cink je mineral važan za normalnu funkciju imunološkog sustava i održavanje zdravlja kože, a dokazano mu je i snažno antioksidativno djelovanje. Vitamin D3 odnosno kolekalciferol ima važnu ulogu u jačanju imunološkog sustava, što je osobito važno u slučajevima različitih kožnih dermatoza (primjerice kod ekcema i atopijskog dermatitisa). 

Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi