+385 42 200 550

Biovitalis Super SAN

10,39 €
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C026075
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Pakiranje: 20 ml

Oralni sprej s melatoninom, vitaminom B6 i ekstraktom poljskog maka za brži i bolji san

 

Kad šalica toplog mlijeka više ne garantira miran san, vrijeme je za malo pomoći iz prirode. Upoznaj Super SAN – praktični melatonin sprej (melatonin se još naziva i hormonom “sna”), ekstraktom poljskog maka i vitaminom B6 u pakiranju za čak 80 mirnih noći.

Melatonin doprinosi skraćenju vremena potrebnog za padanje u san i doprinosi ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s jet lag-om. Vitamin B6 doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti. /Zdravstvene tvrdnje Europske agencije za sigurnost hrane/

BIOVITALIS® Super SAN oralni sprej je dodatak prehrani koji doprinosi bržem uspavljivanju, kvalitetnijem snu i ublažavanju subjektivnih osjećaja povezanih s jet lag-om. Kombinacija melatonina, vitamina B6 i ekstrakta poljskog maka u spreju pomaže u regulaciji ciklusa spavanja i smanjenju umora i iscrpljenosti. Osim što je odlična potpora za lakše utonuti u san, pomaže kod prilagodbe cirkadijalnog ritma (unutarnjeg sata) na novu vremensku zonu kod putovanja. Ovaj sprej je osobito koristan ljudima koji imaju problema s nesanicom, često lete ili rade u noćnim smjenama.

BIOVITALIS® Super SAN oralni sprej mogu koristiti odrasli i adolescenti koji imaju nesanicu, rade noćne smjene ili se suočavaju s jet lag-om. Sprej je koristan svima koji ne mogu lako zaspati i svima koji imaju neredovite rasporede spavanja kao što su zdravstveni radnici, članovi policijskih i vatrogasnih postrojbi, radnici u proizvodnji i transportu, osobe izložene velikim količinama plavog svjetla (osobe koje provedu velik broj sati ispred ekrana). Naš melatonin sprej je također idealan za osobe koje traže praktično rješenje za kvalitetniji san tijekom putovanja.

Prikladan je za vegetarijance i ne sadrži alkohol, umjetna bojila ni gluten. Trudnice, dojilje i djeca se prije korištenja ovog spreja trebaju savjetovati s liječnikom.

Super SAN nije preporučljivo koristiti prije upravljanja strojevima ili vozilima.

  • Melatonin je hormon koji prirodno proizvodi tijelo i koji pomaže regulirati ciklus spavanja. U ovom spreju, melatonin pomaže u skraćivanju vremena potrebnog za padanje u san i ublažava simptome jet lag-a kada ga tijelo samo ne proizvede u dovoljnim količinama. Svako raspršivanje sadrži 0.5 mg melatonina, dok dva raspršivanja osiguravaju 1 mg, što je optimalna doza za postizanje željenih učinaka.
  • Vitamin B6 (piridoksin-hidroklorid) igra ključnu ulogu u smanjenju umora i iscrpljenosti. Pomaže u metabolizmu energije i sintezi neurotransmitera koji su važni faktori za kvalitetu sna. Jedno raspršivanje sadrži 0.7 mg vitamina B6, dok dva raspršivanja osiguravaju 1.4 mg, što čini 100% preporučenog dnevnog unosa.
  • Poljski mak tradicionalno se koristi za smirivanje i opuštanje tijela i uma. U kombinaciji s melatoninom i vitaminom B6, suhi ekstrakt cvijeta poljskog maka pomaže u opuštanju i pripremi organizma za san. Jedno raspršivanje sadrži 10 mg ovog ekstrakta, dok dva raspršivanja osiguravaju 20 mg.

Sprej sadrži i sladilo ksilitol koje je sigurno za zube i pomaže u održavanju oralne higijene te aromu mente za osvježavajući okus.

BIOVITALIS® Super SAN oralni sprej ne sadrži alkohol, umjetna bojila, gluten niti sastojke životinjskog podrijetla, čime je prilagođen različitim životnim stilovima. Ekološki konzervans kalijev sorbat osigurava mikrobiološku stabilnost i kvalitetu proizvoda, dok je formula dizajnirana da bude nježna prema tijelu, bez nepotrebnih aditiva.

Način primjene: Bočicu snažno protresti i primijeniti 2 raspršivanja ispod jezika neposredno prije spavanja. Pričekati 30 sekundi prije gutanja.

Blagotvorni učinak u slučaju nesanice postiže se uzimanjem 1 mg melatonina (2 raspršivanja) kratko prije spavanja, a u slučaju jet lag-a minimalnim unosom 0,5 mg melatonina (1 raspršivanje) prije spavanja na prvi dan putovanja te sljedećih nekoliko dana po dolasku na odredište.

Kod prvog korištenja potrebno je pritisnuti 3-4 puta prije no što se sadržaj počne raspršivati. Ukoliko se proizvod ne koristi duže vrijeme, pumpica za raspršivanje se može začepiti. U tom slučaju potrebno ju je isprati toplom vodom.

Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Uzimajte samo prije spavanja, a ne prije uporabe strojeva ili vožnje automobila.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci

pročišćena voda, sladilo: ksilitol, suhi ekstrakt cvijeta poljskog maka (Papaver rhoeas), melatonin, piridoksin-hidroklorid (vitamin B6), maltodekstrin, konzervans: kalijev sorbat, aroma mente

Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi