+385 42 200 550

Biovitalis Start paket kod atopijskog dermatitisa

16,99 € (128,01 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C024960
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Bestselleri za njegu kože kod atopijskog dermatitisa u pakiranjima od 50 ml

 

Isprobajte cijelu BIOVITALIS® liniju za atopiju u praktičnim pakiranjima od 50ml. Start paket je dovoljan za tjedan dana njege osjetljive dječje kože opterećene atopijskim dermatitisom. Taman dovoljno da se vide prvi rezultati, bez financijskog izdatka na velika pakiranja. Osim za upoznavanje s linijom za atopiju, ovaj paket je odličan i za putovanja - tubice od 50ml smiju čak i na avion. 

Start paket kod atopijskog dermatitisa sadrži:

 

Pronalazak odgovarajuće njege za kožu sklonu atopiji može biti dugotrajan i prilično skup proces, naročito kada tražite najbolju kremu za atopijski dermatitis za bebe i djecu. U ovom praktičnom paketu isprobat ćete proizvod za pranje, kremu koja umiruje i balzam za kritična područja, i to sve za cijenu jedne kreme standardne veličine. Pakiranja od 50 ml veća su od klasičnih testera u vrećici, što znači da se Emulzija, Fluid i Balzam AKUT mogu konkretno isprobati. S druge strane, ako vam bilo koji od proizvoda ne odgovara, neće vam biti žao prestati ga koristiti ga, kao što je to u slučaju full size pakiranja. 

Emulzija i Fluid su dermatološki ispitani u Klaićevoj bolnici. Klinički istraživanjem dokazano je poboljšanje stanje kože kod 98% djece koja su sudjelovala u ispitivanju. Kliničko ispitivanje učinkovitosti provedeno je pod nadzorom dermatologa Klinike za dječje bolesti Zagreb (Klaićeva bolnica) na uzorku od 40 djece s dijagnozom atopijskog dermatitisa. Za vrijeme trajanja kliničkog ispitivanja, pacijenti su u svakodnevnoj temeljnoj njezi kože primjenjivali isključivo Emulziju za njegu i Fluid za pranje vrlo suhe kože sklone atopiji.

Kliničkim ispitivanjem BIOVITALIS®  Fluida i Emulzije za njegu suhe kože sklone atopiji dokazano je:

  • smanjenje suhoće kože (smanjeno perutanje, ispucanost)
  • smanjenje nadražaja na svrbež
  • smanjenje učestalosti upale i potrebe za kortikosteroidima
  • poboljšanje kvalitete života djeteta.

Emulzija je dermatološki ispitana krema, razvijena za specifičnu njegu vrlo suhe kože i kože opterećene atopijskim dermatitisom. Umiruje kožu, intenzivno je hrani i vlaži te ju štiti od isušivanja. Inovativnom i jedinstvenom kombinacijom prirodnih aktivnih sastojaka razvijena je učinkovita receptura koju potpisuje farmaceut. Emulzija je prilagođena svim tipovima kože: nježnoj i osjetljivoj dječjoj koži (od rođenja nadalje), kao i vrlo suhoj koži u odrasloj dobi.

Fluid je dermatološki ispitan proizvod, razvijen za pranje i čišćenje vrlo suhe kože i kože opterećene atopijskim dermatitisom. Fluid sadrži sindet - blagi sapun koji kožu čisti nježno i ne isušuje ju. pH sindeta se prilagođava pH vrijednosti kože i ima znatno manji iritativni potencijal u odnosu na sapune. Fluid je obogaćen ekstraktom zobi zbog čega dodatno njeguje i umiruje suhu i osjetljivu kožu. Koža postaje umirena, nježna i meka. Može se koristiti za pranje nježne i osjetljive kože od rođenja nadalje, kao i u odrasloj dobi u slučaju vrlo suhe kože, na čak 3 načina: umirujuća kupka - šampon za kosu - gel za tuširanje.

Balzam AKUT osigurava intenzivnu obnovu i zaštitu ciljanih područja na koži opterećenoj atopijskim dermatitisom. Obnavlja lipidnu barijeru i jača prirodni imunitet kože. Trenutno umiruje svrbež, iritaciju i crvenilo.

Kako njegovati kožu sklonu atopijskom dermatitisu?

 

Kod njege kože sklone atopiji ista jednostavna pravila vrijede i za djecu i za odrasle: što rjeđe pranje suhe kože i što nježnije i bogatije kreme, bez štetnih sastojaka. Ako se pogriješi u odabiru kreme, to može unazaditi sav napredak ili pogoršati stanje suhe, reaktivne kože. 

1. redovito nanošenje emolijentne kreme

Emulzija za njegu suhe kože sklone atopiji podupire sposobnost obnavljanja barijere kože. Vraća koži vlažnost te ju štiti od isušivanja. Umiruje kožu i intenzivno ju hrani.

2. što nježnije pranje

Fluid za pranje vrlo suhe kože sklone atopiji čisti kožu nježno, bez isušivanja. Ostavlja ju umirenom, nježnom i mekom. Može se koristiti kao kupka - šampon za kosu - gel za tuširanje.

3. intenzivna njega akutnih područja

Balzam AKUT za njegu vrlo suhe kože sklone atopiji brzo će umiriti crvenilo i svrbež na najakutnijim područjima kože.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi