+385 42 200 550

VICHY NEOVADIOL PHYTOSCULPT: Njega koja učvršćuje vrat i preoblikuje konture lica

Njega kože

Menopauza je vrlo važno razdoblje u životu žene, ali je i uzrok mnogih promjena u koži. U prosjeku, menopauza se dešava oko 50. godine života i ova faza promjene u životu žene praćena je velikim promjenama na tijelu i koži. Na osnovu poznavanja i razumijevanja promjena koje se dešavaju u koži dvije su zone koje su posebno pogođene menopauzom, a to su vrat i donji dio lica. Zbog smanjenja količine masnoća i ubrzanog propadanja fundamentalne supstance kože, utjecaj gravitacije postaje mnogo vidljiviji i dovodi do pojave ovješenosti kože, posebno u zoni donjeg dijela lica, brade i donje vilice. S druge strane, vrat je također zona na kojoj se znakovi starenja intenzivno izražavaju. Uzrok tome je prirodno tanka koža s manje sebacealnih žlijezda pa vrijeme na ovoj, vrlo osjetljivoj, zoni lako ostavlja duboke tragove.

Kao učinkovito rješenje koje ciljano djeluje na dvije spomenute zone, Vichy laboratorij kreirao je NEOVADIOL PHYTOSCULPT s jedinstvenim kompleksom aktivnih sastojaka inkorporiranih u inovativnu teksturu. NEOVADIOL PHYTOSCULPT preporuča se ženama koje su u potrazi za učinkovitom njegom protiv opuštene kože donjeg dijela lica, vrata i dekoltea. Kao dio svakodnevne rutine preporuča se na očišćenu kožu nanijeti Neovadiol serum i dnevnu njegu, a na zonu vrata, dekoltea i donjeg dijela lica nanijeti Phytosculpt uz što je potrebno naglasiti važnost masaže.

NEOVADIOL PHYTOSCULPT je emulzija bogate, voskaste, guste teksture. Na prvi kontakt krema je konzistentna, skoro čvrsta ali se na temperaturi tijela lagano topi i postaje idealna za masažu. Kada se na koži ohladi, ona se mijenja i formira film koji kožu zateže i podiže. Bogatstvo masnih komponenti poput karite maslaca, ulja slatkog badema i ulja klica kukuruza pruža dugotrajnu ugodu i hranjenje kože. Ova bogata krema za sobom ne ostavlja ni mastan ni ljepljiv trag.  

 

Nova NEOVADIOL njega PHYTOSCULPT kombinira djelovanje zatezajućeg FITOSTEROLA i NEOVADIOL NADOMJESNOG KOMPLEKSA, sastojaka prirodnog porijekla.

Fitosterol je snažan sastojak za njegu kože koji pokazuje učinkovitost u domeni učvršćivanja i preoblikovanja kože jer posjeduje kapacitet za obnovu elastina u staničnim membranama kože. Na biološkom nivou, fitosterol korigira vidljive znakove degradacije elastičnih vlakana, stimulira kožu na stvaranje nove stanice i intenzivira njeno obnavljanje. Također, djeluje na stabilizaciju barijerne funkcije kože i pomaže održavanje fiziološke ravnoteže na koži. Rezultat svega je čvršća, zategnuta koža.

Nadomjesni kompleks je kombinacija aktivnih sastojaka: PRO-XYLANE™ + HEPES + HEDIONE + HIJALURONSKA KISELINA. PROXYLANE™ je glavni aktivni sastojak Neovadiol proizvoda. On stimulira sintezu važnih molekula u dermisu i epidermisu i na taj način djeluje na čvrstoću kože, povećava njenu gustoću, daje joj volumen i poboljšava koheziju između dermisa i epidermisa. Djeluje i na mehaničke osobine kože, vidljivost bora, mrlje i teksturu kože. HEPES je eksfolirajući agens. On stimulira proteaze, deskvamatorne enzime prirodno prisutne u koži. Rezultat njegovog djelovanja je glađa koža smanjenje suhoće. HEDIONE djeluje na sebacealnu funkciju kože stimulirajući sintezu prirodnih skvalena, triglicerida i voskova. HIJALURONSKA KISELINA, referentna anti-age molekula, odgovorna je za snažan učinak hidratacije i poboljšanja tonusa kože. Djelovanje svih komponenti nadomjesnog kompleksa zamjenjuje dobar dio nedostatka DHEA na kožu.


 

AKCIJA U LJEKARNI TALAN! Kupnjom Neovadiol njege za lice na poklon dobivate torbicu s mini proizvodima! Akcija traje do isteka zaliha.

 

Pogledani proizvodi