+385 42 200 550

ESI Normolip 5 kapsule

17,75 € (133,74 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C024195
  • Raspoloživost
  • raspoloživo
  • Linija proizvoda
  • ESI

Pakiranje: 60 kapsula

Monakolin K iz crvene fermentirane riže, gama-orizanol, polikozanoli, koenzim Q10 i krom u obliku krom pikolinata. 

Crvena fermentirana riža nastaje kada se obična riža (Oryza sativa) fermentira kvasnicom Monascus purpureus. U postupku fermentacije nastaju monakolini, od kojih je najznačajniji monakolin K, aktivni sastojak s brojnim kliničkim pokusima i znanstvenim dokazima o povoljnom učinku na održavanje normalne razine kolesterola u krvi.

Gama-orizanol je sastojak rižinog ulja koji djeluje na redukciju ukupnog kolesterola i triglicerida u krvi, a u kombinaciji s monakolinom K i polikozanolima djeluje sinergistički.

Polikozanoli, među kojima je najznačajniji oktakozanol, smanjuje sintezu kolesterola u jetri. Koenzim Q10 je važan antioksidans, neophodan za brojne funkcije organizma te za zdravlje srca i krvožilnog sustava. Krom je oligoelement koji ima značajnu ulogu u metabolizmu lipida i ugljikohidrata. Ima važnu ulogu u dijetoterapiji za reguliranje razine kolesterola i glukoze u krvi.

Zahvaljujući sinergijskom učinku aktivnih sastojaka, NORMOLIP 5 - NOVA FORMULA kapsule se koriste kao potpora dijetetskim mjerama za reguliranje razine krvnih lipida, osobito snižavanje razine LDL kolesterola i triglicerida u krvi. Krom doprinosi normalnom metabolizmu makronutrijenata i održavanju normalne razine glukoze u krvi.

UPOZORENJE: Ne uzimati više od 3 mg monakolina iz crvene riže na dan. Ne uzimati proizvod za vrijeme trudnoće i dojenja. Ne preporučuje se osobama mlađima od 18 godina niti starijima od 70 godina. Ne uzimati proizvod istodobno s terapijom lijekovima za snižavanje razine kolesterola u krvi niti ga kombinirati s drugim proizvodima koji sadrže crvenu fermentiranu rižu. U slučaju bilo kakvih zdravstvenih problema, potražiti savjet liječnika o uzimanju ovog proizvoda.

NAPOMENA: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. 

Način primjene: Uzimati 1 kapsulu na dan. Preporučuje se uzimati navečer, nakon obroka. Popiti s običnom vodom.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi