+385 42 200 550

Lekolid tablete

33,00 € (248,64 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C023059
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Pakiranje: 30 želučanootpornih tableta

LEKOLID želučanootporne tablete su dodatak prehrani koji sadrže kvercetin, ekstrakt korijena kurkume i N-acetilcistein.

 

Lekolid u svom sastavu ima:

  • kurkumu ili indijski šafran (Curcuma longa) - djelatna tvar su kurkuminoidi.
  • kvercetin iz ekstrakta Shopora Japonica (japanski bagrem) - kvercetin spada u grupu flavonoida, rasprostranjen je u biljnom svijetu u kori jabuka i luka, u kakau, crvenom voću i brokuli
  • N-acetilcistein - ova aminokiselina stabilizira strukture proteina i potrebna je za stvaranje glutationa, jednog od najvažnijih antioksidansa koji uklanja slobodne radikale koji oštećuju stanicu.

Lekolid je proizveden uz pomoć ENDOBASP® inovativne i patentno zaštićene tehnologije, koja zahvaljujući sinergiji s inicijatorima apsorpcije (bromelain, L-arginin, ester saharoze, piperin) čini aktivne sastojke Lekolida visoko bioraspoloživima u tankom crijevu, a zaslužna je i za želučanootporni učinak tablete. 

Način primjene: Uzeti 1 želučanootpornu tabletu na puni želudac ili tijekom obroka. Tabletu progutati cijelu bez žvakanja ili otapanja u ustima.

Osobe koje uzimaju lijekove trebaju se prije uzimanja posavjetovati s liječnikom. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama. Nije preporučljivo za djecu mlađu od 3 godine.

Napomene: Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci

Kvercetin dihidrat (Saphora Japonica ekstrakt) titriran na 98% kvarcetina, ekstrakt korjena kurkume (Curcuma longa) standardiziran na 95% kurkuminoida, N-acetilcistein, bromelain 2500 GDU/g, emulgator: saharozni esteri masnih kiselina, mikrokristalinična celuloza (E460), magnezijeve soli masnih kiselina ((E470b); regulator kiselosti: di-kalcijev fosfat (E341); L-arginin, prah ploda crnog papra titrirano na 95% piperina (Piper nigrum), tvar za sprečavanje zgrudnjvanja: silicijev dioksid (E551), talk (E553b), zgušnjivač: hidroksipropil metil celuloza, tvari za poliranje: šelak (E904), modificirani škrob (E1404), glicerol (E422); bojila: titanov dioksid (E171), željezov (III) oksid (E172).

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (= 1 želučanootporna tableta)

Kvercetin 200 mg (** % PU)

Ekstrakt korijena kurkume 210 mg Od čega – kurkuminoida 200 mg (** % PU)

N-acetilcistein 150 mg (** % PU)

*PU = preporučeni unos

Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi