+385 42 200 550
  • AKCIJA

Nuxe Sun Slasno mlijeko za zaštitu od sunca SPF30 + GRATIS Šampon poslije sunčanja

17,73 € (133,59 kn)
*najniža cijena u prethodnih 30 dana: 17,73 € (133,60 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C018191
  • Raspoloživost
  • Rasprodano

1. Nuxe Sun Lait Délicieux SPF30, Slasno mlijeko za zaštitu od sunca SPF 30

  • 150ml

Slasno mlijeko za sunčanje za lice i tijelo SPF 30

Visoka UVA/UVB zaštita i stanična zaštita kože od prijevremenog starenja

Slasna stanična zaštita kože od prijevremenog starenja i UVA/UVB zračenja za 100% glamurozan preplanuli ten te sigurnost za kožu prilikom izlaganja suncu. Osim što štiti kožu, ona ujedno pojačava i produljuje preplanuli ten, bez masnog sjaja na koži. Senzualne teksture i neodoljivo slasni mirisi oduševljavaju gornjim notama slatke naranče, srednjim notama tahićanske gardenije te baznim notama nježne vanilije.

Proizvod je namijenjen svim tipovima kože, čak i svjetlom tipu tena. Nekomedogen i vodootporan.

UVA/UVB filteri štite od Ekstrakt vodenog zumbula jača prirodnu barijeru kože i štiti od dehidracije, Kau Pe cvijet s Markižanskog otočja štiti kožu od pregrijavanja, umiruje ju i smanjuje iritacije, dok ekstrakt riže i ružmarina te biljni prethodnik DNA štite i obnavljaju stanice kože. Prirodni puder rogača pojačava preplanulost, a biljni glicerin obilno vlaži kožu.

 

2. Nuxe Sun šampon poslije sunčanja

  • 100ml

Šampon za tijelo i kosu poslije sunčanja

S cvjetovima vode i sunca

U jednom potezu uklanja sve ostatke UV filtera, soli, klora i pijeska iz kože i kose, ostavljajući nježan miris ljetnih nota slatke naranče, tahićanske gardenije i vanilije.

Senzualne teksture i neodoljivo slasni mirisi oduševljavaju gornjim notama slatke naranče, srednjim notama tahićanske gardenije te baznim notama nježne vanilije.

Proizvod je namijenjen svim tipovima kože i kose. Namijenjen za korištenje već i na plaži, za uklanjanje ostataka soli i klora nakon plivanja.

Svojom kremastom teksturom s ekstraktom vodenog zumbula i egzotičnim Kau Pe cvijetom s Markižanskog otočja omekšava i umiruje kožu. Ultra nježna biljna čisteća baza bez sulfata i sapuna, ne isušuje kožu, a ujedno je i u potpunosti biorazgradiva i nježna prema okolišu.

Način primjene:

Nuxe Sun Lait Délicieux SPF30, mlijeko za lice i tijelo

Obilno nanesite prije izlaganja suncu. Često nanosite ponovno, pogotovo nakon kupanja ili brisanja ručnikom. Nanošenje nedovoljne količine proizvoda će značajno umanjiti razinu zaštite od sunca.

 

Nuxe Sun šampon poslije sunčanja

Nanesite na kožu tijela i kosu te zapjenite, a zatim isperite. U slučaju doticaja s očima, temeljito isprati. Nakon tuširanja, nanesite Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi