+385 42 200 550

Eucerin Hyaluron-Filler Boosteri Vaša 72 sata hidracije

Njega lica

Svakodnevna hidracija kože lica

Održavanje optimalne hidracije ključno je za zdravu kožu, inače se koža isušuje i vizualno gubi sjaj i čvrstoću. Bez prave količine vode koža se isušuje i manje je učinkovita kao zaštitna barijera. Dolaskom toplijih dana, od izrazite je važnosti održati optimalnu hidraciju kože kako bi ona ostala zdrava i njegovana. Potrebno je zbog toga hidrirati kožu i danju i noću.

Hijaluronska kiselina – ključni sastojak za hidraciju

Hijaluronska kiselina sprječava da koža izgubi previše vlage, stoga je od vitalnog značaja za hidraciju kože. Ona predstavlja snažan humektant, što znači da djeluje poput magneta, privlačeći vodu na kožu. Svakodnevna rutina njege kože lica koja je obogaćena hijaluronskom kiselinom pomoći će održati kožu hidriranom, zdravom i odgoditi vidljive znakove starenja kože.

Za savršen osjećaj na koži

Eucerin – vodeći inovator unutar njege kože lica i tijela, predstavlja novi Hyaluron-Filler hidratantni booster za noćnu njegu koji učinkovito hidrira, obnavlja i revitalizira za mladenački izgled kože lica. Ovaj booster za noćnu njegu posebno je formuliran za smanjenje prvih znakova starenja kao što su fine linije i bore. Jedinstvena formula obogaćena je s četiri ključna sastojka: dvije vrste hijaluronske kiseline, glicerinom, provitaminom B5 i vitaminom E koji istovremeno hidriraju i povećavaju učinkovitost u borbi protiv prvih znakova starenja kože.
 

Povećajte hidraciju kože do 72 h!

Dobro hidrirana koža glatka je, podatna i blistava. Za takve rezultate, pobrinut će se inovativna Eucerin rutina za cjelodnevnu hidraciju: novi Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster za noćnu njegu iznimno lagane gel strukture u kombinaciji s Eucerin Hyaluron-Filler hidratantnim boosterom za dnevnu njegu. Klinički i dermatološki dokazano prikladni su za sve tipove kože, uključujući osjetljivu kožu. Brzo se upijaju i ostavljaju kožu glatkom i zdravom.

Moćna kombinacija aktivnih sastojaka

Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster sadrži samo 11 sastojaka, kombinira dvije vrste visoko koncentrirane hijaluronske kiseline s glicerinom. Obje tvari se prirodno proizvode u stanicama kože kako bi se održala njezina vlažnost, dok u formuli hidratantnog boostera djeluju kao magnet koji veže vlagu na površini kože. Pružaju koži trenutnu i intenzivnu vlagu i povećavaju hidraciju kože.
Dnevna rutina za optimalnu hidraciju i savršen osjećaj na koži
 1. Kožu temeljito očistite odgovarajućim sredstvom za čišćenje poput Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] gelom za čišćenje.
 2. Pružite koži jutarnju hidraciju s Eucerin Hyaluron-Filler hidratantnim boosterom.
 3. Nanesite omiljenu kremu koja uz anti-age učinak pruža i zaštitu od sunca poput Eucerin Hyaluron-Filler dnevne kreme SPF 30 za sve tipove kože.
 4. Večernju rutinu započnite čišćenjem lica odgovarajućim sredstvom za čišćenje. Potom nježno na dobro očišćenu kožu nanesite Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster za noćnu njegu.Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster za noćnu njegu
 • iznimno lagana i osvježavajuća njega gelaste strukture
 • smanjuje fine linije i prve bore
 • pruža svjež i blistav izgled
 • povećava hidraciju do 72 sata
 • pogodna za sve tipove kože
 
Eucerin Hyaluron-Filler hidratantni booster
 • iznimno lagani i osvježavajući serum
 • smanjuje prve bore
 • trenutno pruža vlažnost
 • ispunjava kožu
 • pogodan za sve tipove kože, uključujući osjetljivu