+385 42 200 550

Biovitalis Komarci i krpelji bye bye SET

17,24 € (129,89 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C023361
  • Raspoloživost
  • Rasprodano

Ultra zaštitni sprej protiv komaraca 100ml (redovna cijena 69,90kn)

Sadrži učinkovit i pouzdan potpuno prirodni kompleks STOP MOSQUITO, s dokazanim djelovanjem za maksimalnu zaštitu od svih vrsta komaraca. Brzo se upija i ne ostavlja neželjene masne tragove na koži. Potpuno je siguran za kožu jer ne sadrži štetne sintetske repelente, DEET, parfeme niti sintetske sastojke. Dodatno njeguje i hidratizira, formulacija je prilagođena i osjetljivoj koži. Sprej mogu koristiti trudnice i dojilje. Ugodnog je mirisa, bez sintetskih parfema.

 

Ultra zaštitni sprej protiv krpelja 100ml (redovna cijena 69,90kn)

Učinkovito štiti kožu od krpelja, pružajući do 6 sati zaštite. Sadrži 20% aktivnog sastojka iz listova limunskog eukaliptusa, s dokazanim djelovanjem za zaštitu od krpelja. Sprej je namijenjen djeci starijoj od 6 mjeseci i odraslima, a mogu ga koristiti i trudnice i dojilje. Lako se nanosi, brzo se upija i na koži ostavlja ugodan osjećaj. Potpuno je siguran za kožu jer ne sadrži štetne sintetske repelente, DEET, parfeme niti sintetske sastojke. Prikladan za lice i tijelo, prilagođen svim tipovima kože. Dermatološki ispitan.

 

GRATIS Umirujući stik za nadraženu kožu 6ml (redovna cijena 39,90kn)

Trenutno ublažava iritaciju nakon uboda insekta, praktično džepno pakiranje omogućuje brzu i ciljanu primjenu. Odabrani, potpuno prirodni sastojci sinergijski umiruju, štite i ugodno hlade nadraženu kožu nakon uboda komarca, uboda pčele ili ose, ugriza pauka, opekline meduze, iritacije izazvane koprivom.

Umirujući stik brzo smiruje svrbež, iritaciju i crvenilo kože te ugodno hladi, a prikladan je i za osjetljivu dječju kožu. Praktičan prilikom šetnje gradom, boravka na plaži, aktivnosti u prirodi. Bogat sastav, kombinacija četiri eterična ulja (prava lavanda, čajevac, limunska trava i paprena metvica) i dva COekstrakta (neven i kamilica), pouzdano spašava u svim S.O.S. situacijama u prirodi. 

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi