+385 42 200 550

Eucerin Anti-Pigment krema za područje oko očiju

37,77 € (284,58 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C025038
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Pakiranje: 15ml

Za učinkovito smanjenje svih vrsta podočnjaka. Smanjuje tamne krugove ispod oka te ostavlja osjećaj svježine i odmorenosti. Smanjuje natečenost i zaglađuje kožu.

 

Njega protiv podočnjaka formulirana je s patentiranim thiamidolom i hijaluronskom kiselinom koji ispravljaju i smanjuju sve vrste tamnih podočnjaka, natečenost i ublažavaju fine bore. Zahvaljujući metalnom aplikatoru za hlađenje učinkovito posvijetljuje i zaglađuje područje oko očiju.

Melanin je prirodni pigment koji koži daje boju. Izloženost sunčevoj svjetlosti, hormonalni utjecaji i starenje mogu uzrokovati povećanje proizvodnje melanina i potaknuti hiperpigmentacije. Hiperpigmentacije se pojavljuje u obliku tamnih mrlja i staračkih pjega (također poznate kao mrlje od sunca) koje čine kožu neujednačenom.

Eucerin Anti-Pigment krema za područje oko očiju kombinira moćne aktivne sastojke koji djeluju na različite načine kako bi pospješili sjaj kože, smanjili hiperpigmentacije te učinkovito posvijetlili i zagladili područje oko očiju.

Sadrži thiamidol, djelotvoran i patentiran sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacija smanjenjem proizvodnje melanina. Klinički i dermatološki dokazano smanjuje tamne mrlje te ostavlja osjećaj svježine i odmorenosti. Hijaluronska kiselina smanjuje natečenost i zaglađuje fine linije i bore. Oligopeptidi stimuliraju kolagensku mrežu kože za čvršću strukturu kože.

Krema se lako i precizno nanosi na područje oko očiju i ima rashladni metalni aplikator za optimalnu učinkovitost. Za samo dva tjedna vidljivi su prvi rezultati, a koža postaje glađa i ujednačenija te svježeg i probuđenog izgleda.

Način primjene: Istisnite količinu veličine zrna graška na metalni aplikator i njime nanesite kremu iznad i ispod oka. Masirajte s unutarnje strane područja oko očiju, prema van. Prstima tapkajte područje oko očiju dok se formula u potpunosti ne upije. Njegu s thiamidolom koristite maksimalno četiri puta dnevno.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci

Thiamidol suzbija hiperpigmentaciju i njezino ponovno formiranje na način da utječe na smanjenje proizvodnje melanina u koži. Thiamidol je ključni sastojak u Eucerin Anti-Pigment liniji njege te klinički i dermatološki dokazano smanjuje tamne mrlje i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Prvi rezultati vidljivi su nakon 2 tjedna te se poboljšavaju uslijed redovite primjene.

Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi