+385 42 200 550
  • AKCIJA

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster, 3 x 8ml

27,87 € (209,99 kn)
*najniža cijena u prethodnih 30 dana: 27,87 € (210,00 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C021595
  • Raspoloživost
  • Rasprodano
  • 3 x 8ml

Anti-age serum s 10% čistog i svježe aktiviranog vitamina C, hijaluronskom kiselinom i licochalconom A za sve tipove kože

Anti-age inovacija u formi brzo upijajućeg boostera koji jača i zaglađuje kožu istovremeno ispunjavajući bore. Učinkovita kombinacija tri moćna sastojka pruža koži svjež i blistav izgled u samo sedam dana.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster s 10% čistog vitamina C posebno je formuliran za borbu protiv slobodnih radikala i prvih znakova starenja: ispunjava bore i pruža koži zaglađenijim svježiji i blistaviji izgled. 

Vitamin C snažan je antioksidant koji neutralizira slobodne radikala i jača vlastiti obrambeni sustav kože. Također je neophodan za proizvodnju kolagena u stanicama kože, pomažući u održavanju strukture kože i odgađanju znakova starenja. Inovativna ambalaža osigurava da se čisti vitamin C odmah, prilikom prve primjene aktivira. Jednostavno pritisnite i protresite kako biste vitamin C u prahu pomiješali u serum s niskomolekularnom hijaluronskom kiselinom i licochalconom A. Formula je najučinkovitija 21 dan.

Niska molekularna hijaluronska kiselina pruža hidrataciju i ispunjava bore u epidermalnim (vanjskim) slojevima kože. Još jedan dokazani antioksidant, licochalcon A, zajedno s vitaminom C neutralizira slobodne radikale uzrokovane UV zrakama i visokoenergetskom vidljivom svjetlošću HEVIS.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C Booster pogodan je za sve tipove kože i klinički i dermatološki dokazano jača kožu i ispunjava bore. Koža je zaglađena, svježa i blistava u samo sedam dana, a rezultati se poboljšavaju tijekom vremena (uslijed redovite primjene).

Način primjene: Skinite zaštitnu aluminijsku foliju s vrha pakiranja ali ostavite poklopac zatvoren

Pritisnite gumb za aktivaciju 2-3 puta kako biste otpustili Vitamin C u emulziju

Protresite ambalažu najmanje 10 sekundi kako bi se aktivirao Vitamin C

Uklonite poklopac vitamina C

Okrenite ambalažu prema dole i pritisnite gumb za potisak te nanesite serum na lice

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci
Aqua Ascorbic-Acid Glicerin Squalane Isopropyl Palmitate Dibutyl Adipate Glyceryl Stearate Distarch Phosphate Methylpropanediol Sodium Hyaluronate Glycyrrhiza Inflata Root Extract PEG-40 Stearate Sorbitan Stearate Sodium Cetearyl Sulfate Dimethicone Acrylic Acid-VP Crosspolymer Xanthan Gum Trisodium EDTA 1-2-Hexanediol Pirokton Olamin Phenoxyethanol BHT Parfum
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi