+385 42 200 550

Mršavko u piramidama

9,30 € (70,07 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C024526
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Pakiranje: 30 piramida čaja

„Mršavko-čaj za mršavljenje“ preporučamo kod borbe sa viškom kilograma.

 

Priroda nam daje određene napitke koje nam mogu pomoći u borbi s narušenim zdravljem, te naš organizam vraćaju u određenu tjelesnu ravnotežu. Uz pravilu primjenu, kontrolirani uzgoj, tradiciju koje ima naša sredina, postoje kombinacije biljaka koje rastu na našem području, a mogu pomoći u borbi sa viškom kilograma. U svim “starim biljnim receptima” postoje takve recepture koje uz Vaš trud mogu brzo dati pozitivne rezultate.

Zbog čega je dobar „Mršavko“ u piramidalnom pakiranju?

Da bi smo olakšali pripremu vrhunskog biljnog čaja „Mršavka“ uveli smo novo piramidalno pakiranje čajeva. Ovim tipom pakiranja štedimo vrijeme i dodatnu pripremu čaja gdje kvaliteta ostaje ista kao kod pripreme rinfuznog pakiranja.

„Mršavko“ u piramidalnom pakiranju nije u mljevenom stanju nego u sjeckanom gdje se pritom pazi da biljka, list i cvijet zadrži što izvorniji prirodan oblik. Rezane sušena biljke, listovi i cvijetovi koji se nalaze u čaju „Mršavko“ daleko sadrže više eteričnih ulja i ljekovitih komponenti nego čajevi koji se nalaze u praškastom obliku odnosno filter vrećica.

UPOZORENJE: Ovaj čaj ne preporuča se trudnicama i dojiljama.

Način pripreme: Jednu piramidu čaja prelijete s 2-3 dcl kipuće vode i ostavite poklopljeno 15 do 20 minuta. Čaj se pije nezaslađen.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci

Kora krkavine

Ova biljka poznata je kao izuzetno dobar laksativ. Potiče rad crijeva i sprječava nadutost. Vrlo dobro regulira rad crijeva i apsorpciju vode u organizmu. Sama biljka se baš ne preporučuje ispijati, nego se konzumira u mješavinama u točno određenim omjerima. Preparati na bazi kore krkavine ne preporučaju se trudnicama i dojiljama. Pošto utječe na rad metabolizma uloga kore krkavine u čaju „Mršavko“ je ubrzavanje metabolizma, odnosno sagorijevanje energije.

Bazga

Cvijet bazge ugodno svijetlo žute boje daje ugodno slatkastu notu svakom biljnom ili voćnom čaju. Finog mirisa, opuštajućeg okusa i lijepog izgleda definitivno spada u biljke koji bi trebao sadržavati svaki biljni čaj. Naš kraj poznat je po obilju stabala divlje bazge. Divlja bazga je ljekovitija i aromatičnija od uzgojene bazge te je zato stavljamo u čaj naš „Mršavko“. Osim što je cvijet divlje bazge odličnog okusa, tradicionalna medicina ga preporuča za znojenje, detoksikaciju i čišćenje metabolizma. Također njezin cvijet može poboljšati rad bubrega.

Poljska preslica

Čaj od poljske preslice uspješno potiče izlučivanje urina i vrlo je djelotvoran kod bolesti mokraćnih puteva i bubrega. Koristi se najviše u mješavinama biljnih čajeva koje imaju karakteristiku diuretičkog djelovanja. Čisti čaj od poljske preslice ne preporuča se koristiti samostalno duže vrijeme i zato se preporuča koristi u kombinaciji s nekim drugim biljkama. Sve vam je jasno zašto je u Mršavku (nap. a. tjera višak vode van iz organizma)

Breza

List breze je izuzetan diuretik koji čisti krv, mokraćne kanale i ostale vodene bolesti. Jedna je od najboljih biljaka za „detoksikaciju“ organizma.

Kamilica

Podravsku kamilicu karakterizira ugodni zreli slatkasti miris. Iskusni čajoljupci kažu da njezin okus podsjeća na zrelu slatku jabuku. Kamilicu stavljamo u čaj „Mršavko“ da bi mu poboljšali okus i miris, te da ojača organizam. Spada u najstarije i najljekovitije biljke. Koristi se u tradicionalnoj medicini za rješavanje upalnih procesa, a preporučuje se kod iznemoglosti, jačanje imuniteta, ima opuštajuće djelovanje i također regulira probavu. Kamilica i bazga su neizostavne komponente većine naših „Pampa-tea“ čajeva.

Kukuruzna svila

Općenito poznato je da mlada kukuruzna svila pozitivno utječe na upalne procese u mokraćnim kanalima. Tradicionalne recepture također koriste mladu kukuruznu svilu za ubrzavanje metabolizma i probave. Stoga kukuruzna svila je jedna od bitnijih komponenta našem čaju za mršavljenje.

Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi