+385 42 200 550

Pedicustop sprej

11,18 € (84,24 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C007912
  • Raspoloživost
  • Rasprodano
  • 75ml

Medicinski proizvod za uklanjanje uši glave, ličinki i gnjida.
Bez mirisa. Jednostavna primjena na suhoj kosi.

Zahvaljujući sastavu i fizikalnom, neotrovnom načinu djelovanja PEDICUSTOP spreja protiv uši, opasnost od alergija i nuspojava praktički je isključena. To je posebno važno s obzirom na to da se PEDICUSTOP sprej protiv uši primjenjuje prije svega za tretiranje djece među kojom je opasnost od zaraze ušima vrlo visoka.

Nuspojave dosad nisu poznate. Pojavi li se nuspojava, molimo vas da o tome obavijestite proizvođača.

Područje i trajanje primjene:

Medicinski proizvod za fizikalan tretman kose u slučaju zaraženosti ušima glave, ličinkama i gnjidama (Pediculus humanus capitis). Vrijeme djelovanja 15 minuta. Primjenu ponovite nakon 7 dana.

1. Nanošenje spreja

Raspodijelite PEDICUSTOP sprej protiv uši tako da je suha kosa u cijelosti prekrivena sprejom. Dobro umasirajte sprej kako biste tretirali i vlasište. Obratite posebnu pozornost na to da tretirate i područje iza ušiju i zatiljak. Ostavite sprej 15 minuta da djeluje u kosi. Pritom kosu nemojte prekrivati. Pazite na to da PEDICUSTOP sprej protiv uši ne dođe u dodir s očima ili sluznicom usta i nosa.

2. Iščešljavanje češljem protiv uši

Počnite iščešljavati neposredno na vlasištu i iščešljavajte pramen po pramen. Očistite češalj nakon svakog pramena. Po potrebi kosu temeljito isperite.

Češalj protiv uši nije sadržan.

3. Ispiranje spreja

Potom operite kosu šamponom – preporučujemo PEDICUSTOP šampon za njegu i zaštitu. Temeljito isperite kosu. Kako bi se kosa lakše raščešljavala, nakon šampona možete staviti regenerator.

Posebne napomene: Primjenjujte PEDICUSTOP sprej protiv uši samo u dobro prozračenim prostorijama. Samo za vanjsku primjenu. Izbjegavajte dodir s očima i sluznicom usta i nosa! Ako dođe do slučajnog dodira s očima, ispirite 10 – 15 minuta s puno vode. Ako nadraženost potraje, obratite se liječniku ili ljekarniku.

Budući da su neki sastojci zapaljivi, PEDICUSTOP sprej protiv uši ne smije se upotrebljavati u blizini otvorene vatre ili tinjajućih predmeta. PEDICUSTOP sprej protiv uši držite dalje od izvora topline i paljenja i ne pušite tijekom njegove primjene.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci
Dimetikon (visokoviskozni i niskoviskozni), srednjelančani trigliceridi, rafinirano jojobino ulje, rafinirano kokosovo ulje, fenoksietanol, etilheksilglicerin. Prekinite primjenu u slučaju nepodnošljivosti jednog od sastojaka.
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi