+385 42 200 550

Paranit Extra Strong sprej protiv ušiju

21,09 € (158,90 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C022393
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Pakiranje: 100ml

Paranix Extra Strong spej za uklanjanje ušiju i gnjida iz kose je dokazano 100% učinkovit u borbi protiv u ušiju u 5 minuta.

Svojim trostrukim djelovanjem sprej u isto vrijeme ne samo da guši već i dehidrira uši i gnjide. Zahvaljujući mehaničkom djelovanju na uši i gnjide, nema rizika or razvoja otpornosti na Paranit Extra Strong sprej.

Primjenjena LPF tehnologija čini kosu neugodnim okruženjem za uši štiteći tako od ponovnog pojavljivanja ušiju i gnjida do 72 sata.

 

Način primjene: Provjerite prisutnost ušiju i gnjida u kosi -pomoću priloženog gusto nazubljenog češlja temeljito pregledajte pramen po pramen suhe kose.

Pregledajte korijen kose, područje iza ušiju i stražnji dio vrata jer se uši i gnjide obično mogu naći na tim mjestima.

Paranit Extra Strong sprej primjeniti na suhu kosu. Ravnomjerno nanesite dostatnu količinu Paranit Extra Strong spreja na suhu kosu tako da sprej prekrije svu kosu i cjelo vlasište izbjegavajući dodir sa očima i sluznicom. Temeljito utrljajte sprej u kosu od korjena prema vrhovima kose osobito pazeći područje uz vrat i iza ušiju.

Ostavite sprej na kosi da djeluje - da bi se uklonile sve uši iz kose, ostavite sprej da djeluje 5 minuta, a za uspješnije uklanjanje svih gnjida ostavite sprej da djeluje 10 minuta.

Operite kosu- dodajte dovoljnu količinu nekog dobrog kozmetičkog šampona za masnu kosu bez predhodnog ispiranja Paranit spreja i obavezno ga raspodijelite po cijeloj kosi. Zatim dodajte malo vode i dobro operite kosu. Isperite pjenu. Nakon toga obilno isperite mlakom vodom.

Uklonite uši i gnjide iz kose - prije sušenja, kosu iščešljajte gusto nazubljenim Paranit češljem za temeljno uklanjanje ušiju i gnjida iz kose. Nakon svake upotrebe pažljivo očistite češalj mlakom vodom i sapunicom kako se uši ne bi ponovno pojavile.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi