+385 42 200 550
 • AKCIJA

Pilex MAX, 28 kapsula

63,59 € (479,12 kn)
*najniža cijena u prethodnih 30 dana: 79,49 € (598,92 kn)
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
  Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
 • Plaćanje na rate
 • Rok isporuke: 2 dana
 • Sigurna online kupnja
 • Šifra proizvoda
 • C011129
 • Raspoloživost
 • raspoloživo

Pakiranje: 28 kapsula

Pilex je naziv potpuno prirodnog biljnog pripravka čija konzumacija ne ostavlja nikakve neželjene popratne pojave, a najveća mu je prednost oralno uzimanje. Na taj način izbjegava se neugodno postavljanje čepića i mazanje kremama u području analnog otvora, a problem se rješava u iznimno kratkom roku – pijenjem kure od 14 ili 28 kapsula tijekom jednog, odnosno dva tjedna, ovisno o stupnju oboljenja.

U čak 84 posto slučajeva Pilex u potpunosti rješava problem hemoroida na vrijeme dulje i od šest mjeseci, što ga čini trenutno najdjelotvornijim proizvodom protiv hemoroida u svijetu. 

Pilex je proizvod nastao na tisućugodišnjem iskustvu ayurvedske medicine, poznatoj po djelotvornosti kod hemoroidalnih tegoba. Pripravak čine tri biljke – Melia azadirachta, Mesua ferrea i Berberis aristata – koje zajednički blagotvorno djeluju na organizam i otklanjaju hemoroide. Pilex ne sadrži umjetne boje, kemikalije, droge ili šećer, a dolazi u dva pakiranja.

Pakiranje od 14 kapsula namijenjeno je osobama u početnom stadiju bolesti ili s povremenim tegobama te kao prevencija kod osoba kod kojih se hemoroidalne tegobe učestalo ponavljaju, dok se Pilex Max od 28 kapsula preporučuje osobama koje krvare ili imaju drugi, treći ili četvrti stadij oboljenja te pate od težih hemoroidalnih tegoba. Hemoroidi mogu biti vanjski ili unutarnji te najčešće pogađaju podjednako muškarce i žene koji često sjede ili stoje, a znaju biti vrlo česti u trudnoći. Njihovu nastanku sklonije su osobe sa slabije građenim vezivnim tkivom, one koje pate od kroničnog zatvora ili boluju od nekih bolesti jetre, poput ciroze

Način primjene: Tijekom četrnaest dana uzimati po dvije kapsule dnevno, i to ujutro, 30 minuta prije doručka, s jogurtom ili vodom. PILEX max se preporučuje osobama koje dugotrajnije pate od hemoroida ili krvare (2, 3. ili 4. stupanj oboljenja).

Djelovanje PILEX-a biti će efikasnije povećamo li udio voća i povrća u prehrani, te izbjegnemo li tvrdu stolicu ili zatvor. Zatvorom smatramo tvrdu stolicu tri ili manje puta tjedno.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
 • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi