+385 42 200 550

Sebamed Dječja zaštitna krema za lice + GRATIS Balzam za usnice

9,95 €
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C011074
  • Raspoloživost
  • Rasprodano

1. Sebamed Dječja zaštitna krema za lice

  • 50ml

Sadrži zaštitni hidratantni kompleks s vitaskvalanom, lipidima i prirodnim sastojcima koji zadržavaju vlagu, alantoinom i hijaluronskom kiselinom. Sprečava isušivanje, jača zaštitnu funkciju kože od štetnih tvari i umiruje nježnu kožu bebe. Lipidni spoj i pantenol štite od iritacija oko usta nastalih od slinjenja. Jednostavno se nanosi i brzo upija te ne ostavlja masni trag. Ne sadrži parabene. Dermatološki ispitano.

2. GRATIS Balzam za usnice

  • 4,8g

Prirodno ulje jojobe, koje je slično lipidima u koži, njeguje usne i štiti ih od isušivanja. Aktivni sastojci vitamin E i shea maslac, sa svojim nezasićenim masnim kiselinama, dio su aktivnog kompleksa koji sprečava upale i iritacije kože uzrokovane slinjenjem i korištenjem dude. Dodatno u kombinaciji sadržani i pčelinji vosak koji štiti osjetljive usne vaše bebe od zime i hladnoće. Proizvod je bolje koristiti nakon jela i primijeniti na očišćene usne. Nanesite i na područje oko usana kako biste ga zaštitili od iritacija i suhoće nastale zbog korištenja dude i slinjenja. Ne sadrži parabene, konzervanse i boje. Dermatološki testirano.

1. Sebamed Dječja zaštitna krema za lice

Nanijeti na čistu i suhu kožu lica.

2. GRATIS Balzam za usnice

Nanesite na usne dva puta na dan. Za suhe usne nanesite i do pet puta na dan. Bolje je koristiti nakon jela i na očišćeno područje oko usana. Nanesite i na područje oko usana kako bi ga zaštitili od iritacija i suhoće nastale zbog korištenja dude i slinjenja. Čuvajte proizvod od prekomjerne topline i vlage.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci

1. Sebamed Dječja zaštitna krema za lice

Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Squalane, Sodium Hyaluronate, Allantoin, Sodium Cetearyl Sulfate, Methyl Glucose Sesquistearate, Sodium Citrate, Dimethicone, Sodium Carbomer, Parfum, Phenoxyethanol, Sorbic Acid

2. GRATIS Balzam za usnice

Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Cera alba, Caprylic/Capric Triglyceride, Ricinus communis seed oil, Butyrospermum parkii butter, C12-15 Alkyl Benzoate, Tocopheryl Acetate, Simmondsia chinensis seed oil, Glyceryl Ricinoleate, Parfum

Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi