+385 42 200 550

Sinomarin PLUS ALGAE ALLERGY RELIEF

9,15 €
 • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
  Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
 • Plaćanje na rate
 • Rok isporuke: 2 dana
 • Sigurna online kupnja
 • Šifra proizvoda
 • C019154
 • Raspoloživost
 • raspoloživo
 • 30ml

Sinomarin Plus Algae Allergy Relief s Algomer™ kompleksom je 100 % prirodni sprej koji ublažava nazalne simptome povezane sa sezonskim ili kroničnim alergijama.
Njegov jedinstveni sastav, s prijavljenom patentnom zaštitom, povezuje prirodno dekongestivno djelovanje (učinak osmoze*) hipertonične morske vode (2,3 % - tna otopina  NaCl-a) s dobro dokumentiranim  svojstvima i jako korisno djelovanje na sluznicu nosa ekstrakata morskih algi ** sadržanih u Algomer™ kompleksu, uz dodatak dekspantenola.
Sinomarin Plus Algae Allergy Relief čisti šupljine nosa i pomaže ukloniti alergene (mehaničko djelovanje) koji mogu pogoršati simptome alergijskog rinitisa.

Morska voda korištena za Sinomarin prikupljena je iz zaljeva Cancale, uz obalu Bretanje u Francuskoj. Područje je poznato po otvorenom moru i jakim plimnim strujama čime se dobiva morska voda zajamčene kvalitete, bogata mineralnim solima i elementima u tragovima. Kakvoća morske vode kontinuirano se prati od strane francuskog  istraživačkog instituta za eksploataciju mora (IFREMER) pod pokroviteljstvom francuske vlade.

Algomer™ kompleks je jedinstvena kombinacija 100 % prirodnih sastojaka ekstrahiranih iz morskih algi Undaria pinnatifida i Spirulina platensis.

Formuliran posebno za primjenu u nosu, Algomer™ kompleks se sastoji od mješavine  prirodnih sastojaka algi, fukoidana i fikocijanina. Temeljem brojnih znanstvenih ispitivanja, ovi sastojci pomažu ograničiti upalu, svladati infekciju i, općenito, zaštititi sluznicu nosa.

Undaria pinnatifida i Spirulina platensis se skupljaju u najčišćim vodama Patagonije u Argentini, odnosno, Bretanje u Francuskoj i certificiranog su organskog podrijetla.

Dekspantenol, također poznat kao provitamin B5, je 100 % prirodni sastojak poznat po svojim umirujućim i hidratantnim svojstvima. Ublažava svrbež i lokalnu iritaciju; vlaži sluznicu nosa i potiče obnovu lokalnog tkiva.

Sinomarin Plus Algae Allergy Relief se može koristiti sam, kao prirodna alternativa lijekovima za liječenje alergija (lokalni kortikosteroidi, antihistaminici) ili u kombinaciji s njima kako bi se poboljšala njihova učinkovitost.

Način primjene:

1. Ispušite nos da bi se uklonila sluz prije primjene Sinomarin® Plus Algae Allergy Relief spreja.

2. Uklonite zaštitni zatvarač.

3. Držite spremnik uspravno i pritisnite nekoliko puta kako bi se aktivirala pumpica raspršivača.

4. Nagnite glavu lagano prema naprijed iznad umivaonika i okrenite ju u desno.

5. Nježno stavite aplikator u lijevu nosnicu, paralelno sa septumom nosa (nosna pregrada) i čvrsto pritisnite.

6. Okrenite glavu na suprotnu stranu i ponovite primjenu u drugu nosnicu.

7. Izvadite aplikator iz nosa, vratite glavu u uspravan položaj, pustite da otopina djeluje nekoliko sekundi, a zatim ispušite nos.

8. Ponovite postupak ako je potrebno.

9. Aplikator dobro operite toplom vodom i osušite nakon svake uporabe.

 

PREPORUČENA DOZA

Za odrasle i djecu stariju od 6 godina:

6-12 godina: uštrcati jednom u svaku nosnicu do 3 puta dnevno

>12 godina: uštrcati 2 do 4 puta u svaku nosnicu do 5 puta dnevno.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
 • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Sastojci
Morska voda (odgovara 2,3 % - tnoj otopini NaCl-a), pročišćena voda, Algomer™ kompleks (ekstrakti Undaria pinnatifida i Spirulina platensis), dekspantenol
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi