+385 42 200 550

Vital Plus Active Tretman JAL + GLY

9,95 € (74,97 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C025646
  • Raspoloživost
  • raspoloživo

Tretman koncentriranim kapima JAL + GLY na bazi hijaluronske i glikolne kiseline.

 

TRETMAN KONCENTRIRANIM KAPIMA NA BAZI HIJALURONSKE KISELINE

 

Pakiranje: 15ml

Za normalnu, mješovitu ili dehidriranu kožu.

HIJALURONSKA KISELINA je bitna komponenta kože koja joj daje čvrstinu i pomaže da zadrži oblik. Tijekom godina, koncentracija HIJALURONSKE KISELINE u kožnom tkivu se postupno smanjuje uzrokujući estetski nepoželjne efekte kao što su bore i gubitak tonusa kože. Zato je neophodno osigurati stalnu prehranu kože i pomoći njezinu hidrataciju izvana. Istraživački laboratorij VITALPLUS, analizirajući različite faze ovog degenerativnog procesa, formulirao je inovativni tretman u koncentriranim kapima na bazi HIJALURONSKE KISELINE koje imaju visok postotak učinka zatezanja kože. Tretman, primjenjen na lice, vrat i dekolte, vraća pravu količinu vlage i usporava fiziološki proces isparavanja vode iz kožnog tkiva. Filmogeno djelovanje HIJALURONSKE KISELINE omogućava dubinsku njegu i hidrataciju kože sve do stanica spinoznog tkiva s produženim djelovanjem od 6-8 sati. Osim toga, ovo izuzetno snažno hidratantno djelovanje, također utječe na mehanička svojstva keratina u bazofilnim stanicama spinoznog i granuloznog sloja epidermisa koji postaje fleksibilniji i elastičniji.

 

TRETMAN KONCENTRIRANIM KAPIMA NA BAZI GLIKOLNE KISELINE

 

Pakiranje: 15ml

Za problematičnu, mješovitu i zrelu kožu (bez couperose)

GLIKOLNA KISELINA djeluje na stanice korealnog sloja epidermisa tako da nježno uklanja površinske slojeve. Na taj način se postiže blagi piling koji omogućuje obnavljanje površine kože. Na koži razbija ionske veze između keratinocita, pospješuje odvajanje i u isto vrijeme povećava promet u stanicama bazalnog sloja epidermisa. Fiziološki, GLIKOLNA KISELINA, u dermisu uzrokuje povećanu sintezu kolagena i elastina i povećava stupanj hidratacije. Na masnoj koži i koži s aknama, GLIKOLNA KISELINA, svojim djelovanjem zaglađivanja, poboljšava neadekvatne higijenske uvjete na mjestima gdje se akne mogu lako proširiti. Na taj se način uklanja, takozvani, keratinski čep koji opstruira pore i normalizira se proizvodnja sebuma. Istraživački laboratorij VITALPLUS, analizirajući različita svojstva GLIKOLNE KISELINE formulirao je preparat u koncentriranim kapima s trostrukom dermo kutanom funkcijom. Na nivou epidermisa, razbijanjem veze između stanica, potiče se obnavljanje. Rezultat je tanja kornealna površina, uz nestanak bora. Odbacujući stare agregate kornealnih stanica, uklanjaju se i vrlo tamna mjesta na površini što je rezultiralo poboljšanjem ujednačenosti boje tena. Stimulacijom fibroplasta na proizvodnju kolagena i elastina, dermis privlači vodu hidratizirajući tako sva tkiva kože, koja postaju kompaktnija i zategnutija.

 

Način primjene:

JAL kapi: Ujutro na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja. Nakon toga nanijeti odgovarajuću kremu ili koristiti za samostalno vlaženje kože.

GLY kapi: Uvečer na temeljito očišćeno lice, vrat i dekolte nanijeti nekoliko kapi, zatim kružnim pokretima umasirati do potpunog upijanja. Izbjegavati kontakt s očima i kapcima. Koristiti prvi tjedan dva puta, drugi tjedan tri puta a od trećeg tjedna svaki dan.

UPOZORENJE: Blagi svrbež i crvenilo normalna su reakcija kože.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi