+385 42 200 550

Eucerin Krema-gel za zaštitu kože osjetljive na sunce SPF50 + POKLON Krema-gel za njegu kože nakon sunčanja

28,45 € (214,36 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C016459
  • Raspoloživost
  • Rasprodano

Eucerin Krema-gel za zaštitu kože osjetljive na sunce SPF50

 

Pakiranje: 150 ml

Pouzdana krema za zaštitu od sunca za lice i kožu sklonu alergiji. Štiti od alergija na sunce i oštećenja kože uzrokovanih suncem.

Eucerinova napredna spektralna tehnologija: nudi visoki faktor UVA/UVB zaštite i HEVIS zaštite. Alfa-glukozil-rutin pomaže u sprečavanju alergija uzrokovanih suncem kao što je PLE.

Eucerin krema-gel za zaštitu kože od alergija na SPF 50 je krema za zaštitu lica i kože od sunca i posebno formulirana za kožu sklonu alergijama od sunca kao što je polimorfna svjetlosna erupcija (PLE). Napredna spektralna tehnologija kombinira širokopojasne i fotostabilne UVA/UVB filtre za visoku UV zaštitu s likokalkonom A za neutralizaciju slobodnih radikala uzrokovanih UV i HEVIS svjetlošću. Također sadrži alfa-glukozil-rutin koji pomaže u sprečavanju alergija od sunca kao što je PLE.
Kako bi se smanjio rizik od iritacije kože, ne sadrži parfem, a ova nemasna i neljepljiva krema-gel brzo se upija i otporna je na vodu.

 

POKLON Krema-gel za njegu kože nakon sunčanja

 

Pakiranje: 150 ml

Nakon sunčanja za lice i tijelo. Za osjetljivu kožu i kožu sklonu alergijama na sunce. Umiruje kožu izloženu suncu.

S inovativnim sustavom za obranu od oksidansa koji podupire regeneraciju kože.

Eucerin umirujuća gel-krema nakon sunčanja je proizvod za njegu osjetljive kože i kože sklone alergiji na sunce. Umiruje i pomaže regenerirati kožu izloženu suncu.

Inovativan sustav za obranu od oksidansa dolazi od alfa-glukozil-rutina koji neutralizira slobodne radikale - ključni okidač osjetljivosti i alergije. Formula također uključuje likokalkon A za ublažavanje kože i regeneraciju.

Klinički i dermatološki je dokazano da ovaj gel-krema, bez parfema, smanjuje rizik od iritacije kože, ima ugodnu teksturu te je prikladan za osjetljivu kožu i kožu sklonu alergijijama na sunce.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi