+385 42 200 550

Bionike PAKET dvostruki napad na celulit

59,50 € (448,30 kn)
  • Besplatna dostava za narudžbe iznad 50 €
    Za narudžbe manje od 50€ : već od 5,30€
  • Plaćanje na rate
  • Rok isporuke: 2 dana
  • Sigurna online kupnja
  • Šifra proizvoda
  • C024875
  • Raspoloživost
  • Rasprodano

NAPOMENA: Akcija zbog kratkog roka trajanja Nutraceutical ReduxCELL intensive drink, 12/2023

 

1. Defence body anticelulitna gel-krema

 

Pakiranje: 400ml u boci s pumpicom na potisak

Proizvod se koristi za primjenu na koži zahvaćenoj celulitom ili edematozno-fibrosklerotičnom panikulopatijom i uspješan je u tretmanu celulita uznapredovalog do 2. i 3. stadija.

Temelji se na učinku grijanja i hlađenja koji se izmjenjuje i na taj način stimulira kapilarnu mikrocirkulaciju, poboljšava drenažu tekućine i toksičnih tvari nakupljenih u tkivima te u međustaničnom prostoru potkožnog masnog tkiva.

 

2. Nutraceutical ReduxCELL intensive drink

 

Pakiranje: 10 bočica od 30ml

Tekući dodatak prehrani sadrži biljne ekstrakte koji imaju učinak na poticanje izlučivanja tekućine i poboljšanje izmjene tvari. Ekstrakt ploda ananasa (Ananas comosus L. Merr) bogat je bromelainom. Ekstrakt lista gotu kole (Centella asiatica L. Urban) standardiziran je na azijatikozide, aktivne sastojke koji djeluju na propusnost krvnih žila i poboljšavaju perifernu cirkulaciju. Suhi ekstrakt sjemena guarane (Paullinia cupana Kunth) bogat je kofeinom, a doprinosi poticanju izmjene tvari, osobito tekućine. Ekstrakt lista vinove loze (Vitis vinifera L.) i sok ploda borovnice (Vaccinium myrtillus L.) su snažni antioksidansi koji štite od štetnih učinaka slobodnih kisikovih spojeva na stijenke krvnih žila i na taj način poboljšavaju mikrocirkulaciju.
Jedna bočica (dnevna doza) napitka sadrži 8 mg kofeina. Ne sadrži gluten niti laktozu.
Nutraceutical ReduxCELL INTENSIVE DRINK je tekući dodatak prehrani s biljnim aktivnim sastojcima koji doprinose izmjeni tvari i suzbijanju celulita.

Način primjene:

1. Defence body anticelulitna gel-krema

 

Nanijeti ujutro i navečer na prethodno opranu kožu dijelova tijela zahvaćenih celulitom, razmazati, a zatim umasirati. Masirati kružnim pokretima slijedeći smjer protoka limfe; na nogama od gležnjeva prema stražnjici, na rukama od zglobova prema pazusima i na trbuhu od prsne kosti prema preponama. Nakon nanošenja temeljito oprati ruke. Za optimalne rezultate, proizvod treba nanositi svakodnevno u ponavljajućim ciklusima, uz zdravu prehranu i redovitu umjerenu tjelesnu aktivnost.

 

2. Nutraceutical ReduxCELL intensive drink

 

Uzimati 1 bočicu napitka na dan. Može se uzimati čist ili razrijeđen u običnoj vodi, kako bi se povećao dnevni unos tekućine. Prije upotrebe dobro protresti (promućkati) sadržaj bočice.

Pitanja i odgovori
Ocijenite ovaj proizvod
  • {{review.Username}} ocjenjuje:
{{review.DateCreated_print}}
{{review.Description}}
Pitajte ljekarnika
Pitajte našeg ljekarnika
Ako trebate savjet vezan uz zdravlje slobodno se obratite našem ljekarniku
Pogledani proizvodi